marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Călin Bibarț s-a întâlnit cu Mihai Fifor să pună Aradul pe cale. Cei doi s-au urcat în aceeași mașină…

    de O. Peniță | 10 iunie 2023, 1:24 PM | Culise | Recomandările editorilor

    1

    (foto: Glasul Aradului)

    Doar nu credeați că am intrat deja în campania electorală și că o să scriem despre negocierile care au fost făcute, se fac sau se vor face pentru ca Aradul să urce pe cele mai înalte culmi de civilizație… Bla, bla. Am vrut să glumim puțin că e week-end.

    Pur și simplu ne-am trezit cu niște fotografii în față, în care, printre atâtea exemplare frumoase de mașini nemțești (Sic! Nu facem reclamă domnului Schunn…), i-am descoperit, fără să ne chinuim, pe Călin Bibarț, încă primarul Aradului și pe Mihai Fifor, încă președintele PSD Arad. Cei doi s-au întâlnit „face to face” și „față cu sute de persoane” la sărbătorirea a 30 de ani de când anumite mașini rulează cu numere de Arad, sunt primite în Arad, de la o societate care este dealer oficial al acestora, în Arad.

    E bine, nu știm ce le-au spus celor prezenți, Bibarț și Fifor, dar știm sigur că nu s-au încruntat unul la celălalt -așa cum nu se întâmplă când Bibi se uită la Cionca, sau Fifi la Cheșa- semn că e loc de discuții între cei doi, că doar și Ciolacu discută cu Ciucă. Nu?

    Nu are rost să o lungim, fiindcă e sâmbătă și (și) cititorii noștri se pregătesc să plece la nunți și botezuri, așa că nu au timp de citit „romane”. Doar am vrut să le oferim informația la cald. Că ieri s-a produs „idila”…

    Noi atât putem să vă mai spunem: că am citit pe buzele celor doi ce și-au spus, însă nu putem divulga deocamdată nimic fiindcă trebuie să dovedim cu probe…

    În rest, cârcotașilor care ne vor spune că suntem ciudoși și că nu am vrut să facem reclamă gratis… ei bine, poftiți: Ieri a fost inaugurat și noul showroom MERCEDES din Arad, sub conceptul MAR20X. Arată „marfă”.

    Citește și: M-am plimbat pe centru și m-am întâlnit cu… viitorul! S-au prezentat „Mercedes” și aveau tatuat „EQ” pe ele

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Sa dispara din circulatie in Arad sicriele alea pe roti numite tramvaie -Tatre simple si cu remorca,TG-4 ,unele TG-6 si TG-8.cum ar fi-0122,0138,035,-1857,1861,1860,1859,1854,din imperiile vechi 1504 sa fie piese de schimb pt celelalte.-si modernizati liniile si macazele in depou-sunt varza toate!!

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    3 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.