Biscuiți cu ovăz, ciocolată și înghețată
Fragezi si racorosi, biscuitii cu ovaz sunt numai buni pentru o gustare matinala.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 8.
Complexitate: usor.
Ingrediente
– 300 g fulgi de ovaz
– 300 g faina alba
– 200 g unt la temperatura camerei
– 120 g zahar tos alb
– 120 g zahar tos brun
– 2 oua
– 1 pliculet cu praf de copt
– 2 pliculete cu zahar vanilat
– 100 g ciocolata zdrobita (sau chipsuri)
– inghetata de vanilie
– sare
Mod de preparare:
1. Freaca untul cu zaharul si vanilia, incorporeaza ouale, praful de copt si unul de sare.
2. Adauga faina, fulgii de ovaz si, la final, ciocolata zdrobita.
3. Formeaza gramajoare de aluat pe tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 8-10 minute.
4. Lasa-i sa se raceasca si uneste doi cate doi cu inghetata de vanilie.
Sursa: ecuisine.ro
Comentariile portalului
Da, ne trebuie parcari subterane....chiar mai multe.
Ati distrus acest ștrand încentul cu încetul începând din anul 2004 de la începutul maldatului îi Falcă acum nu mai aveti Ce să faceți cu ștrandul pentru că este (...)
Se aplică postulatul: ,,întâi facem și apoi gândim!".Ce pretenții să ai de la niște persoane aflate în funcții de conducere care au trecut prin ș (...)