marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Este succesul la cazinou în viitor o chestiune de abilități?

    de Special Arad | 5 aprilie 2022, 12:44 PM | Advertorial

    0

    Jocurile de la cazino care necesită anumite abilități din partea jucătorului nu sunt atât de populare la cazinouri. Chiar dacă acestea există de ceva vreme se pare că operatorii nu prea le-au dat o mare importanță. În fond, jocurile care necesită abilități îi invită pe jucători să încerce și chiar să parieze și mai mulți bani. La maxbet casino poți încerca jocurile lor care necesită abilități, precum poker, blackjack și multe altele. În urma unui studiu s-a observat faptul că jucătorii sunt mai predispuși să încerce un joc care necesită cunoștințe, șansă de câștig, dar în care jucătorul are și putere de decizie și poate influența sub o anumită formă parcursul jocului.

    De asemenea, același studiu sugerează faptul că 70% dintre cazinouri doresc ca pe viitor să implementeze tot mai multe jocuri care au nevoie de cunoștințe și abilități din partea jucătorilor întrucât acestea sunt dorite de către jucătorii mai tineri. Motivul este unul foarte firesc, și anume de a atrage un număr și mai mare de jucători la cazino și de a îmbunătăți experiența pe care cazinourile o oferă. Industria pariurilor are multe de câștigat în urmă implementării acestor jocuri, astfel că și cei care supraveghează și verifică această industrie le oferă undă verde operatorilor să le introducă. Astfel de jocuri pot deja să fie jucate în Las Vegas și Atlantic City spre exemplu.

    ce castiga cazinourile

    Ce au de câștigat cazinourile

    În mod evident cei de la cazino au de câștigat din faptul că introduc jocuri care necesită și anumite abilități din partea jucătorului pentru a câștiga un pariu, decât să lase un program pe calculator să decidă cum este în cazul sloturilor. De fapt, studiul menționat la început a arătat faptul că jucătorii cărora le plac jocurile ce necesită și anumite cunoștințe pentru a fi jucate vor petrece cu aproximativ 55% mai mult timp la un asemenea joc. Aceste jocuri încearcă în esență să reproducă experiența pe care pariurile sportive electronice au adus-o pe telefon și pe calculator.

    Totuși, introducerea acestor noi jocuri este ca o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, cazinourile au de câștigat de la faptul că vin noi jucători care să își cheltuie banii la jocurile lor. Pe de altă parte, aceștia se îngrijorează cu privire la faptul de a nu pierde jucătorii mai vechi sau mai în vârstă care preferă jocurile clasice cum sunt sloturile. Cei de la cazino cred că până și jucătorii mai în vârstă sau care preferă jocurile clasice vor dori să experimenteze într-un anumit punct și alt gen de jocuri. Astfel de jocuri ce necesită anumite abilități din partea jucătorului le vor garanta cazinourilor adaptabilitate, dar și faptul că vor rămâne pe piață un timp lung de acum încolo. Una dintre cele mai mari platforme care creează jocuri pe bază de abilități este Skillz, companie care deja a generat peste 400 de milioane de dolari profit industriei cazinourilor.

    Dezvoltatorii de jocuri și promisiunile

    Unul din principalele motive pentru care astfel de jocuri încă nu sunt atât de populare este datorită faptului că dezvoltatorii promit foarte multe din partea jocurilor lor. Chiar dacă cazinourile din locuri precum Las Vegas au dorit să introducă jocuri pe bază de abilități pentru jucători și chiar au reușit să facă acest lucru, jocurile lor nu prea au dat lovitura. De fapt, așteptările jucătorilor au fost foarte mari datorită promisiunilor pe care dezvoltatorii le-au făcut cu privire la jocurile lor încât acestea i-au dezamăgit odată ce au apărut. Totuși, unii patroni de cazinouri nu sunt de acord cu aceste lucruri și chiar sunt foarte încrezători că astfel de jocuri o să apară tot mai des în cazinourile fizice și chiar vor fi jucate des.

    Spre deosebire de jocurile video care sunt primite cu brațele deschise de către jucători, faptul de a introduce în cazinourile fizice jocuri ce necesită abilități s-ar putea să nu prindă chiar de la început. De fapt, jocurile ce necesită abilități din partea jucătorilor sunt foarte asemănătoare ca principiu de funcționare cu pariurile sportive online care sunt tot mai populare, lucru ce ar trebui să se vadă și în cazinourile fizice pe viitor. Interesant este faptul că poker-ul împreună cu esports-ul au început să folosească aceleași platforme pe care să fie dezvoltate, ceea ce nu doar că poate spori producția lor, dar va aduce mai multe persoane interesate de aceste industrii.

    cazinourile online

    Ingineria de viitor a cazinourilor online și a celor fizice

    Un loc în care jocurile ce necesită abilități ar putea să prindă foarte ușor sunt cazinourile online. Este o linie foarte fină în ziua de astăzi între ceea ce înseamnă esports, gambling și jocuri sociale. Acestea trebuie să fie definite foarte bine astfel încât cei care se ocupă de reglementarea acestor industrii să poată da undă verde cu ușurință în introducerea lor către jucători. Având în vedere că generația mai veche preferă în continuare cazinourile fizice, cazinourile online continuă să crească în popularitate și chiar să aducă noi generații de jucători.

    Faptul că generațiile mai noi sunt deja familiarizate cu conceptul cazinourilor online poate să fie o rampă de lansare pentru jocurile ce necesită abilități. Jucătorii mai tineri sunt deja obișnuiți cu modalitatea prin care funcționează sloturile și alte jocuri din mediul online, astfel că vor fi mult mai deschiși să încerce și jocuri prin care puterea lor de decizie poate să afecteze rezultatul lor final. Sumele pe care le încasează anual cazinourile arată faptul că eforturile operatorilor chiar dau roade.

    Concluzie

    Poate că și tu ești un jucător care abia așteaptă introducerea de noi jocuri la cazino, fie că vorbim de cazinourile fizice, fie că vorbim de cele online. Ideea este că, deși poate în cazinourile fizice nu au devenit atât de repede populare, aceste jocuri au o șansă mult mai mare de reușită în special dacă vor fi introduse în cazinourile online. Cazinourile evident că au numai de câștigat dacă vor introduce astfel de jocuri, însă contează foarte multe și căror tipuri de jucători se vor adresa, întrucât jucătorii mai vechi de obicei rămân la cazinourile fizice.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.