marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Pompier arădean, decorat de președintele României: „Suntem mândri de tine, Ionuț Olteanu!”

    de Andreea Daniela B. | 3 decembrie 2021, 9:12 AM | Știri Arad | Topic special

    0

    Eroii trăiesc printre noi și nu arată deloc precum în filme. Aceștia sunt chiar pompierii, polițiștii, medicii, jandarmii și mulți alții care se implicâ în salvarea de vieți omonești și nu numai. Ionuț este printre cei care și-au dedicat ani din viață pentru salvarea celor care au nevoie sau a bunurilor acestora. El este pompier voluntar la ISU Arad și după mai bine de cinci ani de activitate a fost decorat de președintele României.

    Suntem mândri de tine, Ionuț Olteanu! În semn de apreciere pentru dăruirea și profesionalismul de care a dat dovadă în calitate de voluntar pentru sprijinirea ISU Arad în situații de interve ție, Ionuț Olteanu, unul dintre voluntarii noștri încă de acum 5 ani, a fost decorat de către Președintele României, cu „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de cavaler„, au scris reprezentanții IPJ Arad pe pagina lor de Facebook.

     

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.