joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cinci luptători anticomunism au fost decorați de președintele Iohannis

  de - | 22 decembrie 2019, 9:53 AM | Naţional

  0

  (foto: presidency.ro)

  Președintele Klaus Iohannis a decorat, sâmbătă, mai multe instituții și asociații care au avut un rol determinant atât în lupta împotriva comunismului, cât și în procesul de aflare a adevărului cu privire la evenimentele din timpul Revoluției, anunță Digi 24. Șeful statului le-a acordat Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria E – „Patrimoniul Cultural”.

  „Vă chem să fiți alături de mine în această revoluție pașnică a speranței”, le-a spus Klaus Iohannis reprezentanților acestor instituții în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat sâmbătă, la Palatul Cotroceni.

  Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici, Octav Bjoza, președintele Asociației „21 Decembrie 1989”, Teodor Mărieș, președințele Asociației „Memorialul Revoluției 16-22 Decembrie 1989 Timișoara”, Traian Orban, președintele fondator al Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței Sighet, Ana Blandiana, precum și președintele CNSAS, Constantin Buchetau primit decorațiile de la președinte, în numele organizațiilor pe care le reprezintă.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.