joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sergent major Călin Trif, din județul Arad, decorat de MAI! „Un adevărat salvator! Faci cinste armei și pompierilor arădeni”

  de - | 16 iulie 2020, 7:33 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Suntem mândri de tine, ești un adevărat salvator! Faci cinste armei și pompierilor arădeni.

  Sergent major Trif Călin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș a fost decorat azi de către Ministrul Afacerilor Interne cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia Zilei MAI, într-un ceremonial militar desfășurat la București. Colegul nostru a fost unul din cei cinci pompieri din România care a primit această distincție.

  Info background

  Sergent major Trif Călin de la Detașamentul de Pompieri Sebiș nu era ieri de serviciu, dar fiind din localitatea Buteni, a fost sunat de către colegii de la Sebiș care se deplasau la intervenție pentru salvarea copilului din apele Crișului Alb, pentru a le indica mai bine locul în care trebuie să ajungă.

  Călin, nu a stat nici o clipă pe gânduri, a mers direct acolo, a evaluat situația iar când au ajuns colegii știa că nu mai este timp pentru lansarea bărcii la apă. Echipat cu o vestă de salvare a înotat până la copil, l-a echipat cu vestă de salvare și l-a adus la mal.

  Căline, suntem mândri de tine, faci cinste acestei nobile arme!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.