Paste cu pui, legume și sos Ajam Pangang
– 250 g piept de pui dezosat și fără piele, 1 pungă legume congelate China (450 g), 1 borcan sos Ajam pangang (490 g), sare, ½ linguriță piper Sechuan, ½ ardei iute, 2 linguri ulei Wok, 200 g tăiței chinezești, pătrunjel verde
Tăiem carnea fâșii lungi, ardeiul iute mărunt. În uleiul încins prăjim carnea până își schimbă culoarea, adăugăm legumele congelate și fierbem sub capac, până se înmoaie, aprox. 10 min. Adăugăm sare, piper, sos, amestecăm pe foc 3 min. Fierbem tăițeii în apă clocotită 4 min., scurgem, adăugăm peste legumele cu carne, amestecăm 2 min. și stingem focul. Servim cald presărat cu pătrunjel verde tocat.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Ati distrus acest ștrand încentul cu încetul începând din anul 2004 de la începutul maldatului îi Falcă acum nu mai aveti Ce să faceți cu ștrandul pentru că este (...)
Se aplică postulatul: ,,întâi facem și apoi gândim!".Ce pretenții să ai de la niște persoane aflate în funcții de conducere care au trecut prin ș (...)
Afganii vin dintr-un mediu salbatic si se comporta peste tot la fel. Sunt paraziti in vestul Europei traind in majoritatea cazurilor din ajutoare sociale. La capitolul infractiuni sunt numarul 1 in (...)