marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Romario Moise a pierdut apelul și rămâne jucătorul Astrei! UTA nu abandonează ideea de a-l readuce la Arad

    de Lucian Dănilă | 27 august 2020, 6:09 PM | Recomandările editorilor | Sport

    0

    Fostul mijlocaș al echipei UTA, Romario Moise, a pierdut apelul la Consiliul Național de Soluționare a Litigiilor. Fostul fotbalist al grupării arădene a cerut să devină jucător liber de contract după ce clubul Astra Giurgiu, cel care l-a împrumutat la Arad, nu i-a plătit mai multe salarii.

    Astăzi, după ora 17, s-a dat decizia definitivă în acest caz și în urma ei Romario rămâne fotbalistul echipei din Giurgiu, echipă pentru care a și evoluat în ultimele 25 de minute ale jocului cu FCSB, meci pierdut de Astra pe propria arenă cu 0-3.

    Așa cum am mai scris, Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA, și conducerea clubului, doresc achiziționarea unui mijlocaș pe profilul lui Moise. Din informațiile noastre, chiar dacă Romario Moise a pierdut apelul, UTA nu abandonează ideea de a-l readuce la Arad și probabil în zilele care urmează va urma o negociere între cele două cluburi.

    Mai mulți fotbaliști de la Astra și-au exprimat dorința de a părăsi echipa, printre ei fiind Alibec, Budescu, Răduț, Moise și alții.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.