marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Doi șoferi s-au luat la bătaie în plin trafic în Timișoara

    de Special Arad | 7 noiembrie 2018, 8:33 AM | Regional

    0

    O sicanare in trafic, urmata de niste injuraturi, a dus la o bataie in toata regula pe un bulevard din Timisoara marti seara, anunță opiniatimisoarei.ro.

    S-a intamplat pe Calea Torontalului, unde doi conducatori auto, intre care unul aflat la volanul unei dubite apartinand unei firme de curierat, au oprit in cele din urma masinile, au blocat circulatia si au decis sa-si faca dreptate in vazul lumii.

    Pe imaginile publicate de Orasul Timisoara se vede cum din dubita si din autoturism au coborat si pasagerii. Unii au incercat sa potoleasca spiritele, altii sa tina partea. Cert este ca s-au impartit pumni si picioare, iar doi tineri s-au alergat. La un moment dat chiar pe carosabil, punand in pericol circulatia.

    Ceilalti soferi aflati in trafic s-au trezit blocati, se uitau la harmalaia iscata in drum si nu intelegeau ce se intampla.

    Politistii urmeaza sa-i identifice pe protagonistii incaierarii, iar acestia vor fi trasi la raspundere pentru cele petrecute pe Calea Torontalului.

    sursa: opiniatimisoarei.ro.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.