Inspectorii de muncă ar putea verifica locuințele angajaților care muncesc de acasă





Un proiect legislativ de modificare a Codului muncii care reglementează munca de la distanță (tele-munca) a fost supus dezbaterii publice de Ministerul Muncii, acesta aducând mai multe clarificări despre cum ar trebui să se desfășoare lucrul în afara sediului unei companii, scrie vocea.biz.
Potrivit proiectului, în cazul în care un angajat muncește de acasă sau din alt loc în afara sediului companiei la care este angajat mai mult de o zi pe lună, acest lucru trebuie stipulat în contract sau trebuie menționat într-un act adițional.
Un angajat nu poate fi obligat să muncească de acasă, iar dacă acesta refuză să facă acest lucru, conform proiectului legislativ, nu poate fi tras la răspundere. De asemenea, angajatorul este obligat să pună la dispoziția angajatului mijloacele necesare de desfășurare a muncii – un computer, o conexiune la internet sau un telefon mobil.
Citește continuarea pe vocea.biz
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)