duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a dat viața pentru a salva un bebeluș și mama acestuia, blocați de nămeți. Inima bărbatului a cedat

  de - | 7 aprilie 2023, 2:19 PM | Naţional

  0

  (foto: Botosaneanul.ro)

  Un angajat de la Drumuri Naționale a murit, se pare, de epuizare, după ce a lucrat în jur de 40 de ore, fără oprire, pentru deszăpezirea drumurilor din Botoșani. Inima bărbatului a cedat și a fost găsit de colegi, mort, în sediul instituției.

  Ninsorile abundente și viscolul de miercuri și joi, din județul Botoșani, au făcut o victimă în rândul drumarilor. Un angajat de la Drumuri Naționale, care a lucrat intens pentru deszăpezirea drumurilor din zona Săveniului și Crasnaleuca, a fost găsit mort într-un punct de lucru al companiei. Se bănuiește că angajatul ar fi murit din cauza epuizării, mai ales că ar fi avut și mai multe boli cronice.

  Inima bărbatului a cedat după ce a lucrat la foc continuu

  Angajatul avea 57 de ani și lucra pe utilajele de deszăpezire care încercau să desfunde drumurile potopite de zăpadă viscolită.

  Bărbatul a fost găsit mort, în dimineața zilei de vineri, în punctul de lucru al instituției, din zona Săveniului. Angajatul de la Drumuri Naționale ar fi lucrat, joi, non-stop pentru deszăpezirea drumurilor, mai ales pe ruta Crasnaleuca, unde se afla blocată, o mamă cu un bebeluș născut acasă.

  În plus, acesta a dorit să participe și la deszăpezirea drumului național de la Săveni. Se presupune că bărbatul ar fi muncit nu mai puțin de 40 de ore. Poliția dar și ITM au deschis o anchetă în acest caz. Bărbatul este privit ca un erou, mai ales că și-a sacrificat sănătatea pentru a deschide drumul de la Crasnaleuca necesar salvării mamei și a bebelușului.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.