duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doliu în Primăria Municipiului Arad! Lavinia Vinter s-a stins din viață

  de Andreea Daniela B. | 4 noiembrie 2021, 5:49 PM | Știri Arad

  0

  Primaria Municipiului Arad a pierdut un angajat, pe Lavinia. Tânăra era consilier în cadrul Serviciului Buget și din nefericire a trecut la cele veșnice în urmă cu puțin timp. Conform site-ului Primăriei, Lavinia Vinter a avut o carieră de lungă durată în Primăria Municipiului Arad, fiind angajată încă din anul 2009.

  S-a stins din viață prea devreme, la doar 46 de ani, chiar în momentul în care fiica ei avea cea mai mare nevoie de ea. A lăsat în urmă o adolescentă, pe Carla, dar și pe soțul ei, Alexandru, care de acum va trebui să facă singur față durerii.

  Cu durere în suflet anunțăm pierderea colegei noastre, Lavinia Vinter! Dumnezeu să o odihnească în pace! Gândurile şi rugăciunile colegilor merg către familia îndoliată!”, au scris reprezentanții Primăriei pe Facebook.

  IMG 20211104 WA0012

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.