Sufleu de cașcaval, o rețetă din dieta Montignac





Blogul Rețete Culinare pentru Toți recomandă un aperitiv foarte ușor, care se face foarte repede și te va lăsa cu gura apă. Rețeta face parte din dieta Montignac.
Ingrediente: 250 g cașcaval, 3 ouă, sare, piper
Mod de preparare
Radem mic cașcavalul. Batem spumă tare albușurile cu un praf de sare. Adăugăm pe rând gălbenușurile, amestecăm ușor cu o lingură, sărăm, piperăm, la sfârșit punem cașcavalul și omogenizăm. Cu compoziția, umplem formele unei tăvi pentru brioșe, tapetată cu hârtiuțe.
Punem în cuptorul preîncălzit, la foc mai mare (200), aprox. 15-20 min. Servim preferabil calde.
sursa: reteteculinarepenrutoti.com
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este