Chiftele de legume și cașcaval
Se prepara rapid din dovlecei si mazare si sunt foarte gustoase!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor
Calorii: 320.
Ingrediente
• 4 dovlecei potriviti
• 100 g cascaval
• 3 linguri cu faina
• 2 linguri cu pesmet
• 2 oua
• 1 cescuta cu mazare congelata
• marar
• piper
• sare
• ulei pentru prajit
Mod de preparare
1. Curata dovleceii si da-i pe razatoarea mare, adauga sare si lasa-i cinci minute.
2. Pune mazarea la fiert in apa cu sare. Stoarce de apa dovleceii rasi si amesteca-i cu cascavalul ras, ouale si faina.
3. Adauga mararul, mazarea si pesmetul, potriveste de sare si piper. Amesteca din nou, apoi modeleaza chiftele plate mai maricele.
4. Prajeste chiftelele in baie de ulei incins, cate doua minute pe fiecare parte sau pana ce se auresc. Scoate-le pe hartie absorbanta.
• TRUC: De ce trebuie sa fie uleiul foarte incins? Ca tot ceea ce prajesti sa nu se imbibe de grasime: uleiul fiind incins, se creeaza imediat o crusta.
Sursa: ecuisine.ro
Comentariile portalului
== O ADUNATURA -- CARACTERE DE POLITZAI -- CAT TIMP 87/100 DIN PROFESORI AU VOTAT O HOATZA INTELECTUALA - O IMPOSTOARE ==POSTLICEAALA ASTA NU MERITA GRAM DE RESPECT -- SCARBA MI E ==
În definitiv totul se rezumă la: lipsa respectului și a bunului simț. Știm cu toții foarte bine de ce s-au pierdut acestea...
Bineînțeles că Afacerea Plandemia și Inteparea i-a atras inclusiv pe candidatul de care vorbiți!Fiind la adăpostul respectării Protocolului Arahatian au făcut să dispară (...)