joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  21 (+1) produse care demonstrează că isteria Star Wars a întrecut orice limită

  de Special Arad | 6 ianuarie 2016, 3:01 PM | LOL | Pop Culture

  0

  De parcă jucăriile de plastic sau de pluș, paharele, rechizitele școlare sau tricourile n-ar fi fost de ajuns, de când franciza „Războiul Stelelor” a fost preluată de Disney, supermarketurile de pe tot globul au fost inundate cu fel și fel de produse de-a dreptul ilare, care – în mod normal – nu au absolut nicio legătură cu universul creat de George Lucas.

  În unele țări sunt puse spre vânzare portocale BB-8, mere Darth Vader, struguri Yoda, apă plată, apă de gură, mascara, ruj, lamă de bărbierit, supă semipreparată, cappuccino, infuzor de ceai Death Star, duș Vader, lanternă Jar-Jar Binks, leucoplast, bandă adezivă, prosop de hârtie, pantofi cu tocuri ce arată a săbii laser, scaun de birou, clește, papuci din cauciuc sau… conform unui comentator de pe site-ul 9gag, EVIDENT, ÎN GLUMĂ, până și tampoane Star Wars!

  a4YKLZ6_700btampax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.