duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  20 de site-uri de unde poți descărca gratuit și legal cărți

  de Special Arad | 19 septembrie 2014, 11:49 AM | Cultură

  0

  Puțini dintre noi ies din casă cu o carte în geantă, deși le place să citească. Tot mai mulți dintre noi aleg să citească de pe tabletă, pentru că e mai comod și poți păstra câteva sute de cărți odată. Dar de unde să le descarci, dacă nu vrei să le cumperi?

  Metropotam.ro le vine în ajutor cititorilor înrăiți cu câteva site-uri de unde pot descărca gratuit și legal cele mai bune cărți scrise din domenii diferite:

  Open Culture – Cei de la openculture.com au tot timpul astfel de articole în care ți se oferă gratuit fie cărți, fie filme bune, fie audiobook-uri. Așadar, fii cu ochii pe ei pentru că nu ai ce pierde.

  Questia – Site-ul îți oferă posibilitatea să downloadezi atât cărți clasice, cât și ediții rare pe care nu le mai găsești nicăieri. Cu o colecție impresionantă de peste 5000 de cărți, chiar ai de unde alege.

  The Literature Network –  Dacă îți plac poemele și poveștile scurte, pe site-ul online-literature.com vei găsi cam tot ce ți-ai dori. Try it!

  Project Gutenberg – Site-ul este destul de faimos printre cititorii înrăiți de cărți și are peste 27.000 de cărți pentru tine de downloadat.

  Page by Page Books – Vei găsi cam tot ce-ți trece prin cap pe site-ul pagebypagebooks.com, chiar și discursuri ținute de președinți celebri.

  Classic Book Library – Vei găsi cărți istorice, Sci-fi, romane de dragoste și nu numai.

  Read Print – Motto-ul site-ului spune așa: Where books and people met și se laudă cu o colecție impresionantă de cărți gratuite pentru tine.

  Planet e-book – Vei găsi cărți clasice și nu numai, toate fiind gratuite și legale. Merită vizitată această librărie online.

  Bibliomania – Vei găsi atât cărți clasice cât și cărți pentru studiu. Se laudă cu o biblioteca ce conține peste 2000 de texte clasice.

  Online Library of Literature – Vei găsi cărțti clasice scrise de autori cunoscuți precum surorile Bronte și Mark Twain.

  Book Boon – Nu ai nevoie de cont la ei pentru că e super simplu să downloadezi cărțile de aici. Cauți cartea dorită și o dai jos în doar 10 secunde. Aici vei găsi cărți ce te vor ajuta în carieră.

  Feed Books – Nu au foarte multe cărtț pentru că pe majoritatea cer și bani, însă au și o secțiune de unde poți da jos gratuit. Unele cărți sunt chiar bune. Merită o vizită virtuală.

  Alte site-uri de unde poti descărca cartii gratuit:

  Full Books

  Bored – ebooks

  The Complete Works of William Shakespeare

  Many Books

  Online Free Ebooks

  The Internet Book Database of Fiction

  Foxglove

  SF & Fantasy Books Online

  Sursa: Diez

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.