20 de arădeni au fost declarați vindecați într-o singură zi, alți 12 sunt internați la Terapie Intensivă

  de Special Arad | 3 August 2020, 5:20 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad)

  După ce Aradul a fost declarat liber de covid, acesta a luat-o din nou la vale. Cazurile au început să crească rapid și s-a depășit în scurt timp suma de 1.100 de cazuri confirmate cu noul coronavirus. La ultima informare al Grupului de Comunicare Strategică, în Arad s-a ajuns la totalul de 1.119 cazuri.

  Tot răul spre bine, astăzi au fost declarați vindecați nu mai puțin de 20 de pacienți ai spitalelor arădene. „20 de pacienți au fost externați, vindecați, în ultimele 24 de ore de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. La această oră sunt internați 182 de pacienți infectați cu virusul SARS CoV-2, dintre care 12 pe Anestezie și Terapie Intensivă. De la începutul pandemiei și până în prezent, de pe secțiile COVID-19 ale spitalului au fost externați, vindecați, 706 pacienți”, a declarat Simina Roz, Purtător de Cuvânt SCJU Arad.

  Pe lângă cei vindecați și externați din spitale, în această dimineață mai existau alte aproximativ  200 de persoane care se aflau în izolare la domiciliu sau deja externate și șapte care au decedat în urma infecției cu Covid-19.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.