Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul UTA Arad – Chindia Târgoviște 0-2

  de Special Arad | 2 November 2021, 6:20 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Special Arad vă oferă din nou posibilitatea să acordați note jucătorilor și antrenorului Bătrânei Doamne, așa cum am făcut după fiecare meci pe care echipa roș-albă l-a disputat în această nouă ediție de campionat.

  Acum puteți acorda note jucătorilor după meciul cu Chindia Târgoviște, scor 0-2, notele fiind de la 1 la 10 și se notează fiecare jucător în parte bifând la fiecare nota pe care o considerați că o merită.

  PS: Erico Da Silva și Liviu Antal au evoluat prea puțin pentru a fi notați.  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.