Noua producție Disney ne propune o lume în care oamenii nu au existat niciodată

  de Special Arad | 14 iunie 2015, 3:08 PM | Film | Pop Culture | Video

  0

  De la producătorii „Frozen” și „Big Hero 6″ și regizorii „Tangled”, „Bolt”, „Wreck-It Ralph”, „The Simpsons” și „Penn Zero: Part-Time Hero”, pe 4 martie 2016 vine „Zootopia”.

  „Zootopia” este o civilizație formată și condusă de animale, care locuiesc în cartiere precum Sahara Square sau Tundratown, având haine, joburi și tot tacâmul cu care suntem noi obișnuiți. Povestea se învârte în jurul polițistei Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) care se aliază cu vulpoiul escroc Nick Wilde (Jason Bateman) pentru a rezolva un caz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.