Mesajul unei primării pe peretele instituției: „Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USA și p’ăia de la București!”

  de - | 10 octombrie 2017, 2:43 PM | Naţional

  0

  Primarul localității Ogrezeni, județul Giurgiu, a comandat un banner pe care a pus un mesaj cel puțin neobișnuit. Supărat pe legea anti-fumat, acesta a adaptat o replică spusă de personajul interpretat de Răzvan Vasilescu în filmul „California Dreamin’”. Este vorba despre filmul în care Răzvan Vasilescu joacă rolul lui Doiaru, personaj creat după șeful gării Pielești( Dolj), Florin Pătrăchioiu.

  Acesta a rămas faimos după ce în 1999 a oprit de două ori trenurile armatei americane care se îndreptau spre Kosovo, pentru că acestea nu aveau documentația în ordine.

  În film, personajul „Doiaru” îi spune reprezentantului armatei SUA, interpretat de Armand Assante: Fuck NATO! Fuck USA și p’ăia de la București, asta-i gara mea!

  Mesajul a fost adaptat de primarul Jean Jipa din Ogrezeni: În această instituție, în cabinetul primarului se fumează oricând, oricât, orice (legale). Fuck UE!Fuck NATO! Fuck USA și p’ăia de la București”

  You come to Romania, you need to respect legislation. Trece-i ma pe linia 2, ca m-am enervat! 🙂 #video

  Posted by ActiveNews on Thursday, May 28, 2015

  sursa: extranews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad