Lacrimi arădene la Timișoara! Raul și Iustin au plâns, dar sunt „argint” al României (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 19 iunie 2017, 6:44 PM | Sport

  0

  Mii de ore de muncă se ascund în spatele medaliilor obținute de doi dintre cei mai talentați judoka din Arad. Zeci, sute de procedee zilnic, accidentări, sudoare, lacrimi și zâmbete, sacrificii imense făcute la o vârstă la care alții copilăresc, se joacă pe calculator sau stau pe stradă cu prietenii.

  Raul Găman și Iustin Rus, doi copii de 13 ani, fac cinste Aradului la fiecare competiție la care participă. Au câștigat împreună peste 70 de medalii la concursuri naționale și internaționale, iar în urmă cu o lună, la Râmnicu Vâlcea, au obținut „bronzul” la o Campionatele Naționale Under 14, deci la copii cu un an mai mari decât ei.

  În acest weekend au fost la Timișoara, acolo unde s-a desfășurat Campionatul Național de Judo Under 13. Raul Găman a participat la categoria 46 de kilograme, iar Iustin Rus, fiul antrenorului Cristian Rus, la 35 de kilograme.

  Raul și Iustin sunt legitimați la CSȘ Gloria și lucrează sub îndrumarea profesorului Mihai Teleki. Ambii se pregătesc și cu Cristian Rus, și el la rândul lui fost elev al profesorului Teleki. Își doreau ambii să devină campioni naționali și au fost la câteva momente de a obține aurul. Din păcate, atât Raul, cât și Iustin, au pierdut finalele disputate și sunt vicecampioni ai României.

  Imediat după concurs au plâns. Au fost lacrimi care le arată ambiția și care cu siguranță îi va face să muncească și mai mult pentru ca în viitorul apropiat să își pună la gât medaliile de aur.

  radu 1 radu 2 radu 3 radu 4 radu 5

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad