miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atleta Vanessa Oriaku a obținut baremul pentru calificarea la Campionatul Mondial Under 20!

  de Dan Lazăr | 13 mai 2024, 8:42 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  1

  Mihai Motorca și Vanessa Oriaku, sportivi ai CSS „Gloria” Arad, sunt calificați la Campionatul Mondial de Atletism U20 ce va avea loc la Lima în perioada 26-31 august 2024!

  Prima etapă a Campionatelor Naționale rezervate seniorilor (S), tineretului (U23) și juniorilor 1 (U20) a fost programată pentru 11-12 mai, pe cochetul și modernul stadion „Nicolae Mărășeascu” din Craiova.

  A fost o competiție reușită pentru sportivii clubului condus de prof. Paul Barta, rezultatele fiind excelente:
  – Vanessa Oriaku (dublă legitimare CSS „Gloria” Arad-CS Atleții Arădeni, elevă la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad) – 49.98m, locul 1 la aruncarea suliței (Juniori 1)
  – Mihai Motorca (dublă legitimare CSS „Gloria” Arad-CSM Arad, elev la Liceul Tehnologic „Francisc Neumann” Arad) – 54.15m, locul 1️ la aruncarea discului (Juniori 1)
  – Leonardo Igreț (dublă legitimare CSS „Gloria” Arad-CS Atleții Arădeni, elev la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad) – 11.40s, locul 9️ la 100m (Juniori 1) și 22.80s, locul 9️ la 200m (record personal la Juniori 1).

  După ce Mihai Motorca a obținut la sfârșitul anului trecut baremul pentru calificare la Campionatul Mondial U20, cea de a șasea aruncare din concursul din Bănie (49.98m) a însemnat și pentru Vanessa Oriaku realizarea baremului pentru calificarea la CM U20.

  „Felicitări sportivilor și profesorilor secției noastre de atletism Constantin Miclea, Zoltan Szabo și Denis Both”, a ținut să transmită conducerea CSȘ Gloria Arad.

  Citește și: Bilet la „Mondialele” Under 20 pentru atletul arădean Mihai Motorca

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.