joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Notele Bătrânei Doamne: Dinamo – UTA 2-0. Evaluarea jucătorilor echipei UTA

  de Lucian Dănilă | 13 mai 2024, 4:03 PM | Sport | Topic special

  1

  Evaluarea jucătorilor echipei UTA conform Special Arad… Cam așa ar trebui să se întâmple, iar rubrica „Notele Bătrânei Doamne” să ne pună să analizăm jocul fiecărui fotbalist în parte.

  Nu avem, însă, ce să analizăm. UTA nu a jucat aseară, UTA doar a făcut figurație.

  Acest meci Dinamo – UTA a împărțit arădenii în trei mari părți. Prima ar fi formată din cei care și-au dorit ca UTA să câștige sau măcar să nu piardă pentru a o retrograda pe Dinamo. Un al doilea contingent ar fi cei care nu mai erau atât de curioși de acest rezultat și le era de ajuns parcursul echipei lui Rednic până la ora meciului, iar locul 7 era suficiența întruchipată. Mai este și al treilea contingent, cel al fanilor care țin și cu UTA și cu Dinamo și cărora evident că le-a plăcut rezultatul final.

  Din partea arădenilor a fost o formă pură de non-combat. Nu, nu ne gândim că s-a dus Rednic să le ceară jucătorilor să nu joace la nivelul lor maxim, sau efectiv să piardă acest joc, dar nici nu s-a dat nimeni peste cap, nici măcar Rednic, ca să motiveze echipa așa cum a fost ea motivată la Iași sau pe teren propriu cu Craiova lui Mititelu. Dar declarațiile sale belicoase înainte de această dispută au fost delicioase. Dar au rămas, ca și cu alte ocazii, la stadiul de vorbe-n vânt, la fel cum s-a întâmplat și înainte de meciul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf din sezonul regulat.

  Măcar pentru acea înfrângere așteptam ca unii jucători să aibă acel orgoliu. Nu l-au avut.

  Dinamo și-a atins obiectivul, a ajuns la baraj, UTA avea deja realizat obiectivul de a încheia pe primul loc în play-out, astfel că acest meci, pentru jucătorii Bătrânei Doamne nu a fost decât o escală în drumul lor spre vacanță.

  NOTELE JUCĂTORILOR ȘI ANTRENORULUI BĂTRÂNEI DOAMNE

  Astăzi nu dăm note. Nu avem la ce…

  Ei sunt cei care au jucat cu Dinamo: Kucher – Căpușă, Stolnik (75 Ariel Lopez), Conte, Trif – Micovschi (46 Pedro), C. Mihai (87 Vîlcu), Vulturar (46 Rareș Pop), Omondi – Ezekiel, Luckassen (76 Tudorie). 

  clasament 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.