joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cupa „Ienopolis” își va disputa, în week-end, a IX-a ediție

  de Dan Lazăr | 14 mai 2024, 8:17 AM | Ineu | Sport | Știri Arad

  0

  Clubul Copiilor Ineu va fi, la finele acestei săptămâni, gazda a sute de copii din numeroase județe ale țării, care vor răspunde prezent la a IX-a ediție a Cupei „Ienopolis”.

  „Îi așteptăm cu drag pe elevi să participe la o nouă ediție a competiției noastre care propune 12 discipline de concurs: baschet, fotbal, tenis de câmp, tenis de masă, șah, karate, aeromodele, karting, educație rutieră, artă plastică și vizuală, creație literară și informatică. Ediția din acest an vrem să fie una deosebită, iar acest lucru lucru va fi posibil cu ajutorul sponsorilor și partenerilor noștri: Aptiv – sponsor principal -, Primăria Orașului Ineu, Conacul Sfântul Sava Brancovici și Tredeco Holding, cărora le mulțumim din suflet”, ne-a declarat prof. Teodora Mang, coordonatorul proiectului.

  Ediția a IX-a a concursului regional interdisciplinar „Cupa Ienopolis” va avea loc între 17-19 mai, la Ineu, desfășurându-se sub egida Ministerului Educației și al Inspectoratului Școlar Județean Arad. Probele sportive au loc în ziua de sâmbătă, 18 mai, când are loc festivitatea de deschidere (ora 9.00 – stadionul orașului Ineu).

  fb7deb1c ebac 4b3e 8f8a 9d2fa5a639bb

  43446ba7cc23eb3b95f754dc31bd0293 3

  Citește și: Cupa „Ienopolis” – sărbătoarea sportivă din vestul țării, tot mai înfloritoare. Au participat peste 800 de elevi din 17 județe!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.