InclusivComunicat Marius Sulincean, consilier județean PSD Arad

  de - | 14 septembrie 2017, 11:59 AM | Inutile

  0

  Marius Sulincean, liderul consilierilor judeţeni PSD-ALDE, se arată îngrijorat de modul defectuos în care conducerea Consiliului Judeţean Arad administrează Spitalul Judeţean. Social-democratul face referire la defectarea aparatului RMN, aparat achiziţionat de CJA cu aproximativ un milion de euro, în urmă cu doar câteva luni.

  „Nu îmi explic faptul că un aparat care a costat peste 4,2 milioane de lei s-a defectat după nici trei luni de la achiziţionare. Noi, consilierii judeţeni ai PSD şi ALDE am susţinut, încă de la începutul acestui an, că trebuie aşteptate fonduri guvernamentale pentru a cumpăra acest aparat. Atunci, Iustin Cionca şi cei de la PNL s-au grăbit şi au forţat cumpărarea aparatului RMN din banii arădenilor. Probabil au existat anumite interese ascunse. Tot ei, liberalii, au fost cei care au ratat achiziţionarea unui aparat RMN pentru care Guvernul României alocase bani anul trecut, din pricina caietului de sarcini întocmit defectuos. După ce a ratat un proiect guvernamental, conducerea liberală a CJA nu a dorit să depună eforturi pentru unul nou, ci a preferat să achiziţioneze un aparat din banii arădenilor. Ei bine, acest aparat a fost achiziţionat în vara acestui an, însă problemele au început deja să apară. Mai mulţi arădeni au semnalat aceste inconvenie, însă, Iustin Cionca – cel mai slab preşedinte de CJA din istorie – are alte preocupări. După ce liberalii Cionca şi Bîlcea şi-au arătat incompetenţa în ceea ce priveşte drumurile din judeţul nostru, iată că acum îşi arată limitele şi în ceea ce priveşte sistemul de sănătate din Arad”, a declarat Marius Sulincean, liderul consilierilor judeţeni PSD-ALDE.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad