miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marius Sulincean, alegerea PSD pentru ocuparea celei de-a doua funcții de subprefect: „Promit că voi fi un partener real al dumneavoastră”

  de Mihai Todoca | 28 ianuarie 2022, 9:55 AM | Administraţie | Politikos | Topic special

  0

  Marius Sulincean este propunerea PSD pentru funcția de subprefect vacantă, după ce membrii USR au fost înlăturați din funcțiile publice deținute de până acum. Acesta a depus jurământul și a fost învestit în funcție, astăzi, în Sala Ferdinand a Primăriei Arad în sistem de videoconferință cu Ministerul Afacerilor Interne.

  „După cum știți, anul trecut, în decembrie, am fost propus pentru nominalizare în funcția de subprefect de către domnul președinte Mihai Fifor, în urma ședinței de comitet a organizației PSD Arad, fiind votat în unanimitate. Lucru pentru care, domnule președinte, dragi colegi, vă mulțumesc.

  De azi, sunt unul din cei trei reprezentanți ai Guvernului în județul nostru, dar în același timp promit că voi fi un partener real al dumneavoastră, al tuturor cetățenilor din județul Arad. Vă mulțumesc”, a declarat Marius Sulincean la învestirea în funcția de subprefect.

  „Consider că, chiar dacă în acest moment funcțiile noastre sunt mai mult politice, este foarte important ca în această demnitate să reprezentăm în primul și în primul rând nu o formațiune politică, ci Guvernul. Și nu în ultimul rând, să fim acel garant al egalității în ceea ce privește actele administrative în județul Arad. De când sunt subprefect am găsit un colectiv bun la nivelul tuturor structurilor. Cred, și veți avea și dumneavoastră șansa de a vedea, că sunt oameni capabili cu care se poate colabora și cred că avem cu toții deschiderea necesară ca această colaborare a noastră să fie fructuoasă și de lungă durată”, a completat prefectul Aradului, Toth Csaba.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.