Festivalul Familiei. Arad. 2017. Un eveniment sublim cu o invitată la fel de sublimă. Divă de divă, adusă direct din capitală, de către Centrul Cultural Județean Arad. Andreea Marin, ce nume divin… A venit. A vorbit. A plecat. Un fel de „veni, vidi, vici” în toată splendoarea.

Iar acum, după plecare, un detaliu de culise: Zâna surprizelor a avut o condiție fermă pentru a veni la Arad. Înainte să dea curs invitației și să-și primească imensa sumă de bani, campiona separărilor de răsunet, Marin, a negociat la sânge. Astfel, machiajul, a fost inclus în onorariu și avea să-i fie făcut încă de dinaintea plecării de la București, de către un make-up artist din Capitală, că doar nu o să se lase pe mâna amatorilor din provincie! Că, deh! Atunci când ești divă, trebuie să te asiguri că faci tot posibilul să arăți mereu la standardele înalte.

În definitiv, e un adevărat sacrificiu ce-a făcut ambasadoarea familiei venită la Arad. Vă dați seama cât stres a îndurat, câtă încordare, să se urce în avion gata machiată și să stea așa, cu fața bine pictată, în poziția optimă ca să nu-și strice opera de artă care avea să le-o dezvăluie arădenilor care o așteptau cu sufletul la gură.

Dar – nu-i așa? – pentru public… orice!

Iar dacă vă întrebați câți bani s-au dat din buzunarul arădenilor pentru a aduce vedeta de la București, am solitat în acest sens informații de la Centrul Județean de Cultură, în 15 mai. Răspunsul ne-a ajuns, greu, greu… astăzi.

solicitare

adresa-raspuns la solicitarea cja

Raluca Medeleanu, 24 mai 2017, 12:02 PM