ANAF, în acțiune la vamă. Au confiscat bunuri în valoare de 800.745 lei

  de Special Arad | 11 octombrie 2017, 6:09 PM | Undeva

  0

  Știri Arad. În data de 10 octombrie, inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă 5 Deva (de care aparține și județul Arad) au identificat, în punctul de trecere a fontierei Nădlac, trei autovehicule care transportau produse textile şi încălţăminte (genţi laptop, îmbrăcăminte, încăltăminte), fără documente legale de provenienţă, cu scopul de a eluda plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 800.745 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.