Accident spectaculos la Calul Bălan, în Micălaca! A sărit peste liniile de tramvai | Foto

  de Lucian Dănilă | 13 septembrie 2017, 4:55 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un accident spectaculos a avut loc în urmă cu câteva minute la intersecția dintre străzile Calea Radnei și Prutului, intersecție cunoscută și sub denumirea de Calul Bălan. În accident au fost implicate două autoturisme, un Ford Mondeo, respectiv o Skoda Octavia.

  Vinovat de producerea accidentului se face șoferul din Skoda, care nu a acordat prioritate când a încercat să intre pe Calea Radnei, în sensul de mers spre Podgoria.

  „Veneam dinspre Vladimirescu și am văzut că cineva vine din stănga cu viteză și mă gândeam că nu mă observă. Am apucat să frânez, dar impactul s-a produs și m-a întors pe drum, ajungând peste liniile de tramvai. Mergeam după fiica mea la grădiniță și aveam în spate băiețelul de doi ani. Noroc că nu am pățit nimic, dar ne-am ales cu o sperietură groaznică!”, spune doamna care conducea Fordul.

  La fața locului a sosit o ambulanță de la SMURD și un echipaj al Poliției Rutiere. Traficul a fost puțin îngreunat, circulându-se doar pe o bandă.

  2 3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad