Autostrada Soarelui este blocată de mai bine de două ore la kilometrul 147. Toţi şoferii care au drum de la Bucureşti la Constanţa sunt redirecţionaţi pe rute ocolitoare. A avut loc un accident grav, între mai multe maşini de mare tonaj.

În accident au fost implicate un autotren, un camion şi o autoutilitară. Accidentul s-a soldat cu doi morți şi doi răniţi în stare gravă.

Accidentul s-a produs vineri în jurul orei 12.30, pe sensul către Constanţa al Autostrăzii A2, la kilometrul 147. Traficul este blocat între Fetești și Cernavodă. Poliţiştii i-au deviat pe şoferi prin Drajna – Slobozia – Giurgeni

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un autotren, un autocamion şi o autoutilitară, care a fost prinsă între cele două vehicule.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs când șoferul autoutilitarei se afla staționat pe banda de urgență, încercând să schimbe un cauciuc și acesta a fost lovit de un tir care venea din spate.

Potrivit centrului Infotrafic, circulaţia spre Constanţa a fost deviată de la Feteşti pe DN 3B, prin Făcăeni, către DN2A Giurgeni – Constanţa.

sursa: digi

 

-, 16 decembrie 2016, 3:13 PM