Update 4ExclusivZiua și cascheta în Poliția Arad! Un alt agent, cu legături dubioase cu transportatorii, a demisionat

  de Special Arad | 3 November 2015, 2:06 PM | Investigaţii | Recomandările editorilor

  84

  Inspectori din cadrul Direcției Generale Antifraudă au început, de ieri, 8 octombrie, 2015, să verifice firmele de transport în care sunt implicați, sub o formă sau alta, polițiști din cadrul IPJ Arad. Surse ale Special Arad ne garantează că acțiunea, în premieră națională, vizează mai multe societăți care sunt controlate, prin rude de diferite grade de polițiști activi de la Poliția Rutieră – dar și judiciariști de la județ sau municipiu.
  Ampla operațiune ar fi coordonată de Direcția Regională Deva.

  Conform legislației în vigoare, inspectorii antifraudă acordă sprijin de specialitate procurorilor DNA.

  UPDATE: Cad bombe cu epoleți…

  Surse bine informate din cadrul IPJ Arad ne-au declarat că în cadrul instituției este o agitație de nedescris care, deși nu se vede prea tare, se simte bine la toate palierele. Mai mult, aceleași surse, ne-au declarat că nu este vorba despre un simplu control al „Anti-Fraudei” ci, dimpotrivă, inspectorii sunt bine ghidați de procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – structura centrală.

  Din informațiile pe care le deținem, dosarul acesta, care va exploda în viitorul destul de apropiat, va face prăpăd în întreg sistemul polițienesc din județul Arad, fiind vorba, printre altele, de bani europeni de care au beneficiat firmele „aservite” intereselor materiale ale unor ofițeri, în joc fiind sume de ordinul milioanelor.

  UPDATE 2:

  Exercițiu de memorie

  În 20 iunie 2014, Special Arad publica articolul cu titlul „Controale în serie, mașini fără numere de înmatriculare, supraîncărcări, mafia transporturilor, polițiști… o cântare la frunză pe autostrada Nădlac -Arad”. Scriam atunci: „ Nu știm dacă să dăm crezare informațiilor conform cărora antreprenorul sau transportatorii au cotizat până la urmă acolo unde a fost nevoie și, în consecință, controalele s-au oprit brusc, iar inspectorii au făcut calea întoarsă, către București… Nu știm nici dacă există o mafie a transportatorilor, de multe ori invocată în fața noastră, ocazie cu care ni s-a sugerat că ar fi băgați și anumiți polițiști în această afacere… Nu știm dacă toate mașinile care aprovizionează autostrada cu balast sunt în neregulă. La fel, nu știm câte din camioanele care transportă balast sunt încărcate cu mult mai mult decât 20 de tone, cât le permite legea! (…) Am stat la umbră preț de o pită – bineînțeles de Pecica – și întâmplător (ne credeți?) ne-am spus că trebuie să verificăm traficul. Și am și filmat… Și ce să vezi? Camioane – multe… multe… – fără numere pe față (în materialul video puteți vedea doar două… pe celelalte le verificăm ca să aflăm firmele proprietare)! Și ne-am gândit: oare de ce fără numere? Iar răspunsul e cât se poate de simplu: ca să ocolească punctul de verificare video al rovignetei, amplasat la Hanul de la Răscruce. Ca să aprovizioneze Autostrada Arad-Nădlac și să se încadreze în prețul pe care-l oferă antreprenorul general, transportatorii trebuie OBLiGATORIU să: să încarce dublu mașinile (nu 20 de tone cât le permite legea, ci 40!), să ascundă numerele de înmatriculare ca nu plătească rovignetă, să nu investească nimic în mașini, (destule) să aibă asigurarea expirată, să nu fie opriți de polițiștii de la Rutieră, să  aibă pe cineva în spate și, poate, mai sunt… dar acum nu ni le aducem aminte!… Sunt mulți bani în joc…”

  Informațiile noastre sunt de natură să confirme că ancheta procurorilor DNA are în vizor și informațiile publicate pe Special Arad în iunie 2014. Așa încât, citiți și uitați-vă la ceas…

  UPDATE 3 (2.10.2015): 

  Așa cum anticipam în urmă cu două săptămâni… vine uraganul! Conform unor surse bine informate, dar care au dorit să-și păstreze anonimatul, încep să cadă capete în Poliția (și nu numai!) din Arad.

  Polițistul de la Rutieră Arad, Ciprian Bocu a solicitat, în urmă cu o săptămână, trecerea în rezervă prin înaintarea demisiei din cadrul MAI.

  Însă, dacă la Bocu ne așteptam într-un fel… nu așa putem spune și în cazul subcomisarului Dan Blaj, din cadrul SIPI Arad – Serviciul de Informații și Protecție Internă, alias celebrul „Doi și-un sfert”. Și acesta a solicitat trecerea în rezervă…

  Iar tsunami-ul abia se formează… și vine tare spre firmele de transport din județul nostru.

  UPDATE 4:

  Chiar dacă titlul e puțin forțat… un alt agent de la Poliția Rutieră Arad  și-a făcut cererea de ieșire din rândul cadrelor Ministerului de Interne, pentru a trece în rezervă. Este vorba de subofițerul Cosmin Slăv, care, cu câteva zile în urmă, a semnat cererea amintită, contribuind la modificarea numărului cadrelor militare care demisionează din cauza unor legături dubioase, ca să nu spunem altfel, cu firme și persoane din domeniul transporturilor. Și vă spunem noi: lista nu e nici măcar la mijloc! Mai e multă cale până acolo!

   

   

  IInspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală r
  Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bocule ți-ai făcut bagaju’? ..tu-ți cotețele alea de mașini cu care terorizau șoferii tai, participanții la trafic in Arad. Goilene, oare știai ce făceau haiducii tai? Știi tu…tablagiii din subordinea ta…basculisti, transportatori etc. Dacă se confirma ceea ce arădenii știau de f mult timp, veți fi RUȘINEA MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE!!! Felicitări Special Arad, pt articolul postat in trecut despre acești vagabonzi, articol ce se pare ca nu a rămas fără ecou. Faceți Curatenie generală in Politia rutieră din Arad. Acolo acționează un grup infracțional organizat!

   +70 voturi
   +1
   -1
   • Hai sa mai lansam o intrebare pentru anchetatori doar asa de dragul dicutiei : se verifica si cantitatile de material ( piatra si balast )” transportate „? Oare nu cumva la 3 curse confirmate de catre constructor una era fictiva ? Ce ziceti domnilor ziaristi si domnilor procurori de ipoteza asta ?

    +7 voturi
    +1
    -1
   • Acest raspuns este pentru toti cei care solicita nume. Deci… numele tuturor vor fi facute publice la momentul potrivit, asta insemnand ca deocamdata s-au ridicat toate documentele de catre DNA. In momentul in care o sa putem face publice aceste nume, in sensul ca nu o sa afectam imaginea unui NEVINOVAT (cum am putea acum…), o sa aflati cu siguranta… Asa cum v-am obisnuit.

    +17 voturi
    +1
    -1
      • Domnule Alin, are legature cu „senzationalul” pe care il prezentati. Nu insinuati ca as avea nevoie de vreun contract ca alunecam pe alta panta. Pamfletic…am constatat ca articolul dvs se bazeaza pe un comunicat care NU ARE LEGATURA CU CEEA CE PREZENTATI IN ARTICOL. Era mai simplu sa recunoasteti ca e asa si sa asteptati alte comunicate- dupa caz!

       --2 voturi
       +1
       -1
      • Nu e nimic senzational. Intindeti-va antenele, ca doar tot sunteti in bransa asta.. si aflati la ce politisti sau firme „prietene” cu politistii, li s-au ridicat documente. Va trebuie o zi intreaga, va spun eu… ca sa ii aflati pe toti. Si totusi… hai publicati-va numele, cred ca ar fi mai bine sa se stie cine a avut dreptat in final: dumneavoastra, cu numele adevarat sau eu? Facem un pariu?
       P.S. Doar dumneavoastra credeti ca articolul se bazeaza pe un comunicat

       +2 voturi
       +1
       -1
      • 1. Controlul din 8.10.2015 este de notorietate in tot judetul, este un fapt, o realitate. Nimeni nu v-a contrazis, nici eu dupa cum lesne se poate constata. deci nu este vorba despre „cine are dreptate”. INSA inainte de primul „update” ati inserat un aliniat, pe care- cine are interes/curiozitatea sa-l citesca pana la capat cu un simplu click, constata ca vizeaza cu totul alte judete, alte persoane si un comunicat distinct de tot ce s-a intamplat in Arad, care poarta o data anterioara. Si care nu-si are locul AICI. Cine nu, se limiteaza la cele 2 randuri din update. Cel putin 5 persoane au citit comunicatul si au constatat ce am scris eu, aspecte pe care le veti regasi in commenturi.
       2. Imi folosesc prenumele, acesta este prenumele meu. ALEG doar prenumele!
       O seara buna de-acum!

       --2 voturi
       +1
       -1
      • Da… linkul acela era inserat ca si o probă că ANAF-ul face controale pentru DNA, nu neapărat in Arad. Probabil că ar fi trebuit să precizam asta, insa nu am făcut-o și nu consider asta ca fiind o greseala impardonabilă. Astfel, unii cititori, ca si dumneavoastra, au inteles exact ce au citit si nu au constatat că linkul ar fi o proba. Articolul nu s-a bazat niciodată pe un comunicat. Pe viitor o să fim mai atenti, mai ales ca avem cititori atat de exigenți ca si dumneavoastră. O zi buna!

       +1 voturi
       +1
       -1
      • Simona, hai sa iti raspund eu – ca eu sunt cel care a pus linkul buclucas. „Conform legislației în vigoare, inspectorii antifraudă acordă sprijin de specialitate procurorilor DNA” este un link care trimite – ghici! – la un articol cu titlul ”Inspectorii antifraudă acordă sprijin de specialitate procurorilor DNA”.
       Restul e chestiune de interpretare subiectiva (dupa parerea mea, eronata:)

       +2 voturi
       +1
       -1
  2. He he heeee :))) Insfarsit. Trebuia sa se spargă buboiu asta odată si odată. Se credeau Tarzan in jungla rutieriștii lu peste. Nu le ajungeai la nas in trafic, făceau pe deontologii când defapt erau niște borfași de trei lei. Aplicau legea după cum aveau chef, in funcție de telefonul primit când erau in trafic

   +16 voturi
   +1
   -1
  3. Colonelul g…. a păstorit o șleahtă de infractori in uniformă. In loc sa-i instruiască in spiritul legii, roșcatul poreclit de colegi „Pumukli” a preferat sa-si înfoaie gușă cu vânat si bauturi fine pe la chefurile animate de femei ușoare, organizate de agentu Bocu Ciprian. Au profitat din plin de funcțiile lor ca sa-si umple buzunarele de bani câștigați ilicit! Rusine sa va fie!

   +28 voturi
   +1
   -1
  4. pe unii ii schimba uniforma si functia de nici nu-i mai cunosti, pardon…… nici nu te mai saluta, chiar nu mai au ce discuta de sus de unde au ajuns, doar ca vine vremea la fiecare si cine pica mai de sus se loveste mai tare…….iar de lege nu mai e loc, ce lege sa mai respecte unii care se bateau cu pumnul tare in piept, dar ei vai de lume… nu credeau nici ei beneinteles ce ziceau,pentru ca faceau chiar p dos regulile.

   +7 voturi
   +1
   -1
   • „Surse bine informate din IPJ”? Articolul de ieri era ok, acum au inceput sa exagerezi. La cat e bitis de profesionist nu imi fac griji. Poate isi impusca vreun coleg, asa cum a facut la politie. Pariez ca nu se ajunge la mai mult dupa controale. Imi amintesc ca ati mai scris ceva de genu politisti si camioane si dupa nu sa intamplat nimic.

    +11 voturi
    +1
    -1
    • Trebuie sa-ti dau un raspuns, pentru ca folosesti numele de Bitis. Acest nume nu il poarte fiestecine.Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare. Si apoi nu uita: se pare ca invidiem, mai mult decat pe altii, pe aceia care se ridica prin singura putere a aripilor lor, si se despart de cusca in care ceilalti raman inchisi.

     --12 voturi
     +1
     -1
     • doamna plutonier /r/ Bitis Estera ce puteti sa ne povestiti despre cazul fiului de judecator ucis in urma cu cativa ani si in care Bitis /senior/ a facut cercetari…dosarul a fost cu autori necunoscuti zicea presa vremii…..Ati fost purtator de cuvant pe la politie se pare….nu?

      +3 voturi
      +1
      -1
      • Toți cei care au lucrat in dosarul Trifa au fost părtași la mușamalizarea uneiCRIME! Începând cu nenorocitul de Crișan, legistul care a măsluit raportul medico-legal inițial si cu toți polițiștii si fii lor (Bitis, Pana…) dar si procurorii prin mâna cărora a trecut dosarul (in afara de ultimul, PR Gherman), știau exact ce a pățit Traian, dar au favorizat criminalii dovediți după 8 ani Moldovan si Rachita! De ce nu scrieți nimic despre asta? De ce nu mai scrie nimeni despre crima de la clubul de noapte de la Sura Dacilor? Când Doly, Flavius, Gyuri, Stanis, Adi Bus, Palancea si Fizy, au omorât in bătaie un tânăr din Aradul Nou, pe nume Gabriel, pt ca a fost obraznic cu fetele de la bar!!!! Au concluzionat anchetatorii ca tânărul a căzut pe scări de beat ce era! Dumnezeule! Era rupt tot in el! Ficat splina…etc! De ce nu verificați? Dacă in primul caz criminalii au fost judecați si condamnați, Doly, Flavius si gunoaiele alea se plimba liberi, deși au UCIS IN BĂTAIE UN OM IN VĂZUL LUMII!!!!! Procurorilor din Arad, chiar nu va e rusine??? Trebuie sa ne adresam Procurorului General pt aflarea adevărului???????? SPECIAL ARAD, dacă aveți posibilitatea, încercați sa faceți lumina în acest caz! V-am rămâne pt totdeauna recunoscători! Criminalii sunt liberi, arădenii știu ce a-a întâmplat…si Procurorii arădeni dorm!!!!!!!! RUSINE!!!!!

       +5 voturi
       +1
       -1
      • Inițial au spus ca in urma unui accident rutier Traian ar fi decedat! A trebuit sa vina Parchetul General si cei de la IML sa deshumează cadavrul, ca sa constate ca era rupt tot!!! Nenorociți ordinari! Ați scăpat basma curată! Sunteti niște gunoaie jegoase, dar veți plăti pana la urma! La fel cum ăștia au fost condamnați, veți fi si voi!

       +3 voturi
       +1
       -1
  5. agenții dau amenzi si suspenda permise doar celor care nu au pe cine sa sune sa intervină. Își rezolva problemele personale prin răzbunări in trafic. Niște hoți aproape toți si nimeni nu a făcut nimic…pana acum! Sper sa se termine cu japca in trafic si cu rezolvarea oricărui eveniment rutier, pentru un pumn de bani

   +17 voturi
   +1
   -1
  6. Șefii IPJ Arad au tăcut ani de zile. Au tolerat hoția instaurata la rutieră deoarece au fost mâna in mâna cu ei. O știm toți, o știu si ei. Problema lor majora e ca o știu si cei de la DNA. Magistrații gainari din Arad au făcut la fel. Toată lumea se uita la ei si nimeni nimic. Gainari, incompetenți, delasati si cel mai important, CORUPȚI! Uite ca a venit si vremea voastră.

   +14 voturi
   +1
   -1
  7. poate ne spune mereanu cum dracu am ajuns aici sau padurean alt doctor in incompetenta. nu intelegeti ca situatia asta nu e de ieri, acuma vine dna ul si aresteza cativa, nenoroceste cateva familii, dar astia care sunt platiti cu bani grei , structuri speciale cica, ce au facut,sefii lor?DE FAPT AU FACUT SI EI CE AU VAZUT LA SEFI

   +1 voturi
   +1
   -1
  8. aceasta institutie numita ANTIFRAUDA va distruge economia nationala prin abuzurile pe ca le comit.O sa vedeti cate firme vor intra in insolventa si angajatii vor fi dati afara dar cine stie poate copiii angajatilor firmelor controlate vor fi intretinuti de catre inspectorii Antifrauda.Marea majoritate a angajatilor Antifrauda sunt niste analfabeti si fosti spagari de la Garda Financiara care nu au facut nimic in viata, primesc in jur de 5000 de lei si pot sa faca pe desteptii.Sunt mai rai ca SECURITATEA DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU. AM JUNS UN STAT DE INFORMATORI, NE DISTRUGEM SINGURI TARA.O SA VA SPUN CINE SUNT SI SPAGARII DE LA ANTIFRAUDA DAR CU ALTA OCAZIE.

   +17 voturi
   +1
   -1
  9. Intre timp (un ziarist…) ii ridica in slavi pe politisti pe aradon doar pentru ca au facut un filtru. Hmmm…. ce coincidenta… specialarad nu scrie nimic de asta? Pare mai interesant un filtru de doi forinti decat un articol despre putregaiul din politie

   +7 voturi
   +1
   -1
   • Concediati 10.10.2015 12:29
    Ati pus lupii paznici la oi!!!!!! Hoții dau emenzi. Jura si ceilalți șpăgari de la ISCTR au ajuns sa facă ordine in trafic. Patetic domnilor, patetic! A-a întrunit haita de șpăgari sa sancționeze. Sa nu înțelegeți greșit, e ok, dar nu ăștia! Hoți ca Jura, Mos, Bortis etc nu au ce sa caute in uniformă. Paradoxul suprem, sa te amendeze Jura pt depășirea greutăți ori lipsa Rovignetei. El, care trimite camioanele lui pe șosele fără nimic. Adevărate bombe pe roti! Oare șefii lui știu? Da de Mos știe Valentino Rossi (Tudur) ce face?

    +12 voturi
    +1
    -1
  10. Burta taranoiul uns sef la Sebis, dupa care uns mare sef la OP la Arad, pe filiera PSD!
   Se tot lauda inainte sa piarda Ponta alegerile, ca va fi sef la rutiera, in locul lui Pumukly.
   Daca ne luam dupa zvonurile din targ nici la Sebis nu mai pupa asta loc.
   Cel mai tupeist politist. Parca zi de zi pe locul rezervat celor cu handicap, in fata politiei, chiar sub nasul inspectorului sef. Asta in timp ce un alt politist, cu handicap fizic si masina combi, dadea ture dimineata sa gaseasca loc!
   Nesimtitule si taranoiule, vezi ca Dumnezeu nu doarme???

   +31 voturi
   +1
   -1
    • In academie era considerat in tălâmb cu pile. Așa a reușit in așa zisa cariera. Prin căratu cu prtbagaju burtosilor ca el de la Bucuresti. Ți s-a înfundat de data asta balonule!!!! Cum si-a permis cineva sa susțină unu… ca asta pe o funcție de conducere in IPJ Arad? Nu va e rusine? 2 ore de „munca” pe zi. Furt si transport de material lemnos, pe mâna cu mafia lemnului din zona Sebis-Vârfuri-Gurahont!!! Asta esti. Te știe toată Politia si lumea. Si totuși…incultul ajunge șef la Ordine Publica laMunicipiu! DIMNEZEULE MARE!!!!!!!!!!!!!

     +25 voturi
     +1
     -1
  11. Sincer,ori nu știi ce abuzuri face aceasta Institutie ori nu ai facut nimic in viața ! Daca s ar respecta legea chiar nu ar fi nici o prob. Cine are de pierdut o sa fie tot omul de rând pt ca o sa fie câțiva șomeri in plus! Ăștia de la Antifrauda sunt DUMNEZEI PE PĂMÂNT !

   --15 voturi
   +1
   -1
   • Tu ori esti transportator, ori esti transportator! Adica sigur esti transportator 😉
    Iti tremura „chilotii”? Daca iti verifica careva contul 531? Cate bonuri de motorina ai? Cate zile are anul? Cam 365Xcat e plafonul de casa (10.000 lei) pot calcula destul de usor cam cat ai delapidat in firma (sau ai bagat ca si cheltuiala fictiva) si cu cat ai prejudiciat statul prin neplata TVA. CIOCUL MIC, CA ITI VINE RANDUL! Chestiile astea: ” noi murim de foame!” Chiar? Pe bune? Cat e asigurarea CASCO la masina ta?
    Vrei corectitudine fara controale? Pai lasa ca ti-a placut pana acum! Sper sa ai pe cineva care sa iti aduca chiftelute la penitenciar. Si nu te invidiez, nu ma impresioneaza averea ta… eu am liniste si dorm fara griji noaptea!

    +14 voturi
    +1
    -1
  12. Nu are nimeni de pierdut decât evazioniștii de teapa ta. Platesteti dările la stat, lucrează cinstit si după aia comentezi. Nu devia de la subiect. Aici se discuta despre clanul mafiot format din rutieriștii transportatori si alți funcționari care au distrus concurenta in transportul de sorturi. Hăituiau șoferii firmelor concurente, care nu făceau parte din cercul lor de încredere si după ce ii terminau, luau ei contractul de transport. Asta ce o mai fi??? Pana când?? De ex Bocu a mers cu tupeu la cei de la Astaldi, constructorul autostrăzii si i-a spus ca in Arad el e Politia rutieră si ca vrea contractul de transport. Așa a ajuns de la 2 rabe basite, la 35 de camioane de internațional. Prin abuzurile repetate au prosperat mojicii ăștia in uniformă. Deci????? Care-i treaba???? La pușcărie! E simplu.

   +26 voturi
   +1
   -1
    • Sa nu mai folosesti numele de tanga roz pentru ca e un nume respectat in arad. Si valoarea iti este data de invidie, tanga roz sunt foarte invidiati. S-au ridicat si au lasat in custi multe perchi de tetra. Toti camionagiii seriosi poarta tanga roz. Si sefii lor. Au si in geanta si isi si dau in geanta

     0 voturi
     +1
     -1
  13. Furtună într-un pahar cu apă. Nu se va întâmpla nimic, pentru că sunt interese mari în joc şi mulţi implicaţi. Corupţia este de nestăvilit, iar organele statului sunt tot atât de corupte ca şi subiecţii cercetărilor. Nu mai scăpăm niciodată din acest marasm.

   +6 voturi
   +1
   -1
  14. GHICITOARE !Tocana ? Pe Valea Muresului intr-un lok retras merg la sfat mai multi baieti ??? De la TM soseste cel mai bun pilot ! Nelu drumaru ??? Se comanda…In primul rind…Pentru incalzire ? Puterea Zimbrului ?? CIORBA DE BURTA (specialitatea casei), Tochitura rosie a Virfurilor ??? Peste si vin de la Savirsin ??? Dar ce sa vezi ? Vine si POPA ??? Si tata socru ??? De la Bocsig vine si Morosanu ??? De la Chisindia vine si ala cu parul alb cu jandarmul linga el??? Si toti paziti de cine credeti ??? De BULDOG ???

   +2 voturi
   +1
   -1
  15. Sunt doar presupuneri. Nu exista nimic concret! Nu inteleg de ce atata agitatie pentru faptul ca s-a auzit pe surse ca ar fi fost controlate doua-trei societati comerciale… Comentariile sunt rautacioase si presupun ca vin din partea unor frustrati si lenesi care nu au realizat nimic in viata. Nici o reactie din partea celor ce au efectuat controlul, nimic! Si in final: am ajuns sa blamam munca? Toti politistii trebuie sa leneveasca dupa program in loc sa fie incurajati sa munceasca? Nu cred ca exista lege in lumea asta care sa interzica un drept fundamental, dreptul la munca. Invidia unora a creat acest articol. IN CE TARA TRAIM!!!!

   +12 voturi
   +1
   -1
  16. PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE….DOMNUL ,,BALA” SEF POLITIE MUNICIPIU ARAD S IA ANGAJAT FICA PE POST DE SERCRETARA,GHICITI UNDE LA POLITIA MUNICIPIULUI ARAD IN TIMP CE TATICUL ERA SEFUL POLITIEI MUN ARAD.O SA SPUNETI CA A FOST CONCURS ,OK SINGURA CANDIDATA DE CE?.. ACEST SEF DE MUNICIPIU ISI URMARESTE UN SINGUR TEL PENSIONAREA SI OBTINEREA DE FOLOASE PROMULGIND FEL SI FEL DE INCOMPETENTI PE CARE II SI SUSTINE IN FUNCTI LA POL MUN ARAD ATUNCI TE MIRI CA ESTE DEZASTRU IN MUNCIPIUL ARAD .ESTE SCLUGA PRIMARULUI FALCA ….

   0 voturi
   +1
   -1
  17. Esti un retard. Era in concediu de creștere a Boculetz-ului, nu avea cum sa fie in trafic. Eeeeeiiii, haiducilor de la rutieră…ce mai faceți? Ii mai „ardeti” pe fraieri?? V-ați crezut la firma când erați in ture. Maneliști, cocalari, drogangii si șpăgari!! Cine are onoarea sa ma contrazică, sa o facă! Ați făcut din SPR Arad, un SRL al corupției, JEGOȘILOR! Ați măsluit dosare penale, funcție de suma primită ori de interesul avut!!!!!!! AFARAAAAAA!!!!! Goilean…AFARAAAA!!! Toți șpăgarii…AFARAAA!!!! :))))

   +7 voturi
   +1
   -1
  18. Aloooo….GIURGELEEEEE ??? Ai uitat cind te-ai dus la Buldogu BLAGA sa-ti puna junerele mare sef mare pe coclaurile Sebisului??? Si l-ai uns pina la urma de au aparut repede repede cite-va tiruri inmatriculate prin Irlanda ??? De a inceput ,, GISCA,, sa strige prin Sebis ,, da comandante banii ,, imprumutati ,,.!!?? Ba esti prost ??? Bihoreanul si-a facut bani cit a vrut sufletul lui !!! Aloooo !!! Giurgeleeee ! Cind a fugit juneritu cu cu norata de la munte in Alemania, te-ai dus inapoi la BULDOG sa-ti execute Bihoreanu cum a fost??? Ce ti-a zis Buldogul ??? Odata ai venit la mine sa ti-l ung Sef acum vi la mine sa ti-l Execut??? HAM HAM…

   +3 voturi
   +1
   -1
  19. sa va fie rusine cbiti aiure?a dati intr-un om nevinovat…v-o prins beti la volan?sau in neregula?ce aveti cu el?nici macar nu a demisionat, e in concediu..de ce vorbiti aiurea?de firme sau alte chestii care nu exista?chiar vreti sa demisioneze tot ce a mai ramas curat si cinstit in Pol Ar?sa va fie rusine mercenari mizerabili.

   --6 voturi
   +1
   -1
  20. Exprimare de taranoaie coclita, exact ca taranoiu de Bocu. Japcaru din trafic merge la vale……….vai ce rău ne pareeee:(( O mizerie care zboară din Politie! Atât! Si dacă rămâne fără un chior, pt ca si-a făcut avere pe ciordeală si japca in uniformă…nu ne-am supăra. Asa ca, hai valea la cules cu taranoiu tău cu tot

   +4 voturi
   +1
   -1
  21. va rog.. aratati un act iun care sa se vada CLAR numele dlui politist in calitate de administrator.maine poimaine o sa-i bagati pe gat si caderea guvernului sau focul de la colectiv.personal m-am saturat de frustratii care injura oameni ai legii pt ca i-au ttras de urechi cind au calcat pe bec, a se vedea aici si mizeria cazului darabut care a ajuns sin victima incupat.de firmele alea nu a auzit nimeni, nici nu cred ca exista in registrul comertului, asa ca invatati si faceti sport daca vreti sa imbracati haina de elita a politiei romane, nu va irositi viata aiurea si apoi dati vina pe nenorocirea voastra pe altii, din cauza frustrarii. vai de voi si de capul vostru.

   --5 voturi
   +1
   -1
  22. Şi atunci de ce au fost controlate nişte firme care nici nu există?
   Şi pentru ce şi-au dat respectivii demisia în condițiile în care dacă tu ştii CLAR că nu figurează ca administratori probabil că ştiu şi ei?
   Răspunsul e clar: cei amendați în trafic au trimis ANAF-ul „din cauza la invidie” că „polițiştii face sport”.

   +6 voturi
   +1
   -1
   • Întrebare cretina, la care Cunoști răspunsul. Da’ chiar! Oare dc si-au dat demisia ghiolbanii?? Ăă? Invidioși șoferii? Pe ce, mă?? Maneliști, inculți, țărănoi ca Bocu, Slav si alții…pe cine sa fii invidios? Niște nulitati care fac breasla de ras! Iar șefii lor, toți șefii lor, știau exact ce fac. Întrebați-i, asa…de chichi! :)))))) Afara Zdrențelor in uniformă!!!! A fost destul!!!! Iar ăștia tineri, lupii rutieriști care Rămâneți…lăsați figurile si aplicați legea! Gata cu japcile si favorizarile in trafic! Dacă nu, veți înfunda PUȘCĂRIA! Garantat!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.