sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua judecăţii pentru Dragnea. Ultimul termen în dosarul „Bombonica”

  de Special Arad | 25 aprilie 2018, 9:14 AM | Politikos

  0

  Liviu Dragnea, la un pas de sentință în dosarul DGASPC Teleorman. Azi este ultimul termen al procesului în care președintele PSD este judecat.

  Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie Bombonica Prodana, dar şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

  Tot azi, liderul PSD, dar și ceilalți inculpați țin pledoariile finale.

  La termenul anterior, judecătorii au cerut o confruntare între şefa DGASPC Teleorman şi Liviu Dragnea, iar poziţiile celor doi au fost contradictorii.

  La ieşirea din sală, evident iritat de insistenţele jurnaliştilor, liderul PSD a încercat să scurteze schimbul de întrebări şi răspunsuri pe motiv că „suntem toţí obosiţi”. Întrebat dacă e supărat pe fosta soţie, Bombonica Prodana, care prin plata prejudiciului pare să-şi fi recunoscut vina, liderul PSD a răspuns că nu are de ce să fie supărat. „Doamne ferește, ea are avocații ei, deciziile ei (…) Sincer, mă întrebați cum cred că va aprecia instanța”, a mai precizat Dragnea. De altfel, liderul PSD a afirmat că a aflat dimineaţă despre faptul că fosta consoartă a plătit daunele.

  Citește continarea pe Realitatea.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.