joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ziarul Financiar anunță construirea unui nou mall în Arad în 2018

  de Special Arad | 1 septembrie 2017, 12:55 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Ziarul Financiar anunță că AFI Europe a stabilit ca termen limită anul 2018 pentru începerea construirii noului mall planificat pe spațiul de lângă Atrium Mall la Arad.

  Dezvoltatorul a obţinut în 2012 autorizaţia de construire a centrului comercial, însă lucrările nu au fost demarate nici până acum. „Acum cinci ani, când am primit autorizaţia, România era în mijlocul unei crize financiare“, spune David Hay, CEO al AFI Europe pentru Zf.ro. 

  Dezvoltatorul israelian AFI Eu­rope, care are în România două malluri fina­li­zate în Bucureşti şi Ploieşti şi unul în con­strucţie la Braşov, şi-a stabilit ca ţintă anul 2018 pentru dezvoltarea unui nou centru co­mercial în Arad.

  „AFI Arad Retail Park va fi dezvoltat în de­cursul anului 2018. Proiectul comercial de tip retail park va include un hipermarket, un ma­gazin de tip DIY (do it yourself – engl.), pre­cum şi alte magazine de tip stand alone (de sine stătătoare – trad.) din zona de fa­shion, sport şi electronice, cu suprafeţe cu­prin­se între 1.000 şi 2.000 de metri pătraţi“, spu­ne pentru Zf.ro Luciana Giu­rea, leasing manager în cadrul AFI Europe.

  Ea nu a spus care este valoarea investiţiei în acest proiect, precizând că mai multe informaţii vor fi disponibile după demararea oficială a lucrărilor.

  sursa: ZF.ro

  Proiectul de pe pagina oficială a AFI Europe pentru mall-ul din Arad se prezintă în felul următor:

  Locuri de parcare: 1000 locuri

  Suprafață totală a mall-ului: 80.000 m2 din care mall-ul în sine 32.000 m2

  Hypermarket: suprafață totală de 10.000 m2

  Magazine: suprafață totală de 2000-3000 m2

  afi arad proiect

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.