marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un camion a rămas suspendat în sensul giratoriu al centrului comercial AFI

  de Special Arad | 14 iunie 2024, 4:40 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Facebook/Info Trafic Arad Oficial - Mădălin Cristian)

  Un camion a rămas astăzi, timp de câteva ore, semi-suspendat în sensul giratoriu al centrului comercial AFI, existând pericolul ca automarfarul să se răstoarne pe o parte.

  Șoferul camionului nu a calculat bine, se pare, atunci când s-a angajat în efectuarea virajului în sensul giratoriu, astfel că parte a remorcii automarfarului a rămas suspendată și prin urmare blocată în sens.

  Aflat în imposibilitatea de a fi mișcat din loc – de teama unei eventuale răsturnări – șoferul (n.r. – care nu a fost rănit în urma incidentului) nu a avut de ales decât să aștepte ca la fața locului să sosească un utilaj care să repună automarfarul pe drumul cel bun.

  Atât Poliția Locală, cât și Poliția Rutieră s-au deplasat la locul incidentului. Perimetrul a fost împrejmuit în așteptarea rezolvării situației. Traficul rutier nu a fost afectat în urma evenimentului.

  Citește și: VIDEO. Sub influența alcoolului și fără permis, un adolescent de 18 ani a făcut accident cu mașina pe care tocmai ce o furase din satul Lupești, comuna Vărădia de Mureș

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.