luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zelenski a început intervenția video în Parlamentul României cu imagini cu masacrul de la Bucha. „Ceaușescu nu putea fi convins de nimic, la fel cum în Rusia nu pot fi convinși de nimic cei care dau ordine criminale”

  de - | 4 aprilie 2022, 7:54 PM | Naţional | Politikos | Topic special

  0

  (foto: captură video YouTube / HotNews)

  Preşedintele Ucrainei şi-a început discursul din Parlamentul României cu imagini cu victimele masacrului făcut de armata rusă la Bucha, spunând că peste 300 de oameni au fost torturați, împușcați în cap sau în ochi: „Îmi cer scuze pentru imaginile dure, dar aceasta este realitatea, la fel de dură”. Volodimir Zelenski a făcut referire în discursul său la Revoluţia din decembrie 1989: „Ceaușescu nu putea fi convins de nimic, la fel cum în Rusia nu pot fi convinși de nimic cei care dau ordine criminale”, scrie HotNews.

  „Ucraina nu este ultima țintă a agresiunii rusești (…) De la Odesa este un pas până în Moldova. (…) Stimați români, împreună trebuie să oprim acești oameni care vor genocid în Europa”, a spus Președintele Ucrainei.

  „Sunt convins că România și firmele românești vor participa la programele de refacere a Ucrainei după război. Avem nevoie de susținere pentru a reface viața în Ucraina. Mulțumesc întregului popor pentru sprijinul acordat refugiaților. Când situația va permite vreau să încep un dialog cu România pentru protecția minorității românești din Ucraina. Glorie României, Glorie Ucrainei!”, a încheiat discursul Zelenski.

  Citește continuarea pe HotNews.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.