Zeci de tineri arădeni s-au întrecut la un turneu de beach-volley

  de Dan Lazăr | 2 July 2022, 8:16 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Campionii, alături de organizatoarea Ioana Mustață - centru -(foto: Dan Lazăr)

  Aproape 40 de concurenți și tot pe atâția susținători au fost prezenți, zilele trecute, la turneul de beach-volley organizat de Interact Arad pe terenurile bazei DJTS- Fan Arad.

  După meciuri intersante, în care a domnit voia bună și fair-play-ul, competiția a fost câștigată de „Politehnica Arad” (David Miculiț – Cătălin Groza) – la masculin, respectiv „Creșa” (Maya Cosma și Ioana Fînață) – la feminin.

  Festivitatea de premiere a fost oficiată de Ioana Mustață, președinte Interact Arad, care a promis că va organiza și alte întreceri sportive pentru tinerii arădeni, la volei de plajă sau streetball.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.