Zeci de taximetriști arădeni se vaccinează la caravana drive-thru (Foto)

  de Raluca Medeleanu | 12 mai 2021, 11:39 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Zeci de taximetriști de la firmele de taxi din Arad s-au adunat astăzi în fața Palatului Administrativ pentru a se vaccina la caravana drive-thru, care e parcată în aceste momente în fața Monumentului Eroilor Revoluției .

  Mașinile sunt parcate atât pe strada Romul Veliciu, pe o bandă a Bulevardului Revoluției, cât și pe spațiul din jurul Monumentului, iar taximetriștii stau la rând, în grupuri, pentru a le veni rândul la vaccinare.

  „Facem asta pentru clienți, ca să se simtă în siguranță când intră în mașină”, ne-a spus un taximetrist.

  Reamintim că există la ora actuală și posibilitatea de vaccinare fără programare în parcarea supermarketului ReMarkt (fost Real), unde se află o caravana drive-thru.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aștept caravana drive-thru a părinților care se vor încolona pentru a arăta că le pasă … și-și vor disponibiliza propriii copii experimentelor rentabile pentru unii sau alții – îninteresul, bineănțeles, al copiilor … că au murit de covid cam atâția copii câți au murit de râs sau practicând sporturi de masă (nu de-alea extreme).
   Și așa îmi vine ideea genială de a interzice râsul sau sportul (hopa, sportul l-am interzis deja și aerul trebuie respirat doar prin pânze infecte, fetide, focare de infecție) pentru motive de siguranță.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.