Ilie Cheșa: Opoziția a găsit soluția, Bibi!

  de - | 27 September 2021, 8:29 PM | Comunicate contra cost

  0

  Dacă se vrea sigur e posibil. Asta trebuia să aibă în cap primarul Bibarț când a ridicat neputincios din umeri la apelurile noastre susținute, ca Primăria să cumpere Teatrul Vechi. Ei uite că îi dă Opoziția soluția sub forma unui amendament care prevede, la rectificarea de buget, diminuarea unor sume pentru deszăpezire și iluminat, unde oricum Bibarț exagerase, ca la multe alte capitole.

  Și se fac fix un milion două sute de mii lei sumă care ar fi suficientă pentru achiziția legendarului imobil și redarea sa în patrimoniul Aradului. Teatrul vechi trebuie să rămână al arădenilor, nu să cadă pe mâinile unor rechini imobiliari!”, afirmă consilierul local municipal PSD Arad Ilie Cheșa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.