duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zeci de membri ai mafiei Cosa Nostra, arestaţi în Statele Unite

  de - | 5 august 2016, 9:56 AM | Internaţional

  0

  Autorităţile din Statele Unite au arestat, joi, 46 de presupuşi membri ai grupului infracţional de origine italiană Cosa Nostra, în cinci state americane, anunţă FBI, conform postului ABC News şi cotidianului La Stampa.

  Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI) a anunţat că au fost arestaţi 46 de membri ai clanurilor Genovese, Gambino, Lucchese şi Bonanno în cursul unor operaţiuni desfăşurate în statele americane New York, New Jersey, Connecticut, Massachusetts şi Florida, potrivit Mediafax.

  Cei 46 de indivizi sunt acuzaţi de şantaj, extorsiune, contrabandă, împrumuturi ilegale, trafic de arme şi incendieri.

  Arestările au fost efectuate în cursul nopţii de miercuri spre joi, în principal în oraşul New York, după o investigaţie care durează de câţiva ani.

  Sursa: Independent.md
  Sursa foto: Newsday.com

  image

  Francesco Depergola (60 de ani), reținut de Massachusetts State Police din Springfield. Foto: AP / Greg Saulmon

  Gerald Daniele

  Gerald Daniele (51 de ani) din Longmeadow, reținut, de asemenea, de Massachusetts State Police barracks din Springfield. Foto: AP / Greg Saulmon

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.