Zeci de animale au ars într-un incendiu petrecut noaptea trecută la Sintea Mică: doi cai, 28 de porci și 30 de oi

  de Special Arad | 4 octombrie 2020, 11:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un incendiu extrem de mare a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, undeva spre zorii zilei de duminică. Incendiu a început să se extindă rapid, iar în jurul orei 04.30 au fost sunați pompierii. Trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, două de stingere, unu SMURD și 9 pompieri, au intervenit în afara localității Sințea Mică pentru stingerea unui incendiu la un saivan de animale. Aceștia s-au mișcat cât de repede au putut, dar până la sosirea echipajelor de intervenție deja flăcările ardeau generalizat la întreg saivanul, propagarea incendiului fiind favorizată de observarea târzie a acestuia.

  Incendiul a fost unul dificil de stins, misiunea fiind încheiată după aproape patru ore de intervenție. În incendiu au ars zeci de animale, proprietarul declarând că a rămas fără 60 de animale, dintre care doi cai, 28 porci/purcei și 30 de oi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.