Zece tenismene din România sunt calificate în turul secund al Trofeului „Ilie Năstase”

  de Special Arad | 9 august 2018, 8:18 AM | Sport

  0

  Zi liniștită din punct de vedere al surprizelor, miercuri, la ITF Arad, turneu dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, cuprins în calendarul federației internaționale de tenis.
  Principala favorită, Elena Cadar, a depășit-o cu un dublu 6-4 pe slovena Anja Gal, sportivă venită din calificări, urmând să susțină astăzi un test dificil în fața Alexandrei Damaschin – campioană a unui turneu ITF în Finlanda, încheiat duminica trecută – care a trecut cu scorul de 7-5, 6-1 de maghiara Csilla Argylean.
  În cel mai lung meci al zilei, întins pe durata a două ore și 54 de minute, Ioana Roșca (favorita 4) a trecut de Camelia Hristea, scor 5-7, 7-6(3), 6-3.
  Favorita caselor de pariuri, Andreea Mitu, fostă jucătoare de Top 100 WTA, a stat pe teren 76 de minute, pentru un 6-3, 6-2 cu Oana Corneanu.
  Ziua fastă a tricolorelor a fost completată de Andreea Velcea (3-6, 7-5, 6-3 cu sârboaica Miletic), Cristina Ene (6-3, 6-0 în doar 69 de minute cu sârboaica Sebrek) și Georgia Crăciun (fav. 2; 6-1, 6-0 cu tânăra de doar 14 ani, Alexandra Petric).
  În alte meciuri: Bojovic (Serbia) vs. Husarova (Slovcia) 6-3, 6-1, Nagymihaly (Ungaria) vs. Surova (Slovacia) 6-4, 6-1 și Karvouni (Grecia) vs. La Cava (Italia) 6-1, 6-0.
  Sfârșit de aventură
  Arădeanca Anda Ghinga (16 ani), posesoare de wild-card, a pierdut duelul cu Alexandra Stăiculescu, scor 6-3, 6-2, ea părăsind și tabloul de dublu, unde a făcut pereche cu o altă teniemenă de pe Mureș, Iulia Marko, 4-6, 2-6 cu bosniaca Berberovic și tricolora Tatăruș.
  ITF Arad 2018 este organizat de Federația Română de Tenis, CS TenisFan Arad, sponsor premium fiind Fundația Alber, sponsori: Imotrust, Via Carmina, Imotrust Facility Management, Romana Residence, Helvetica Milk, iar parteneri Activ Club şi Glass West.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.