marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Gabi Ruse reaprinde speranțele! Fosta câștigătoare a turneului de la Arad o învinge pe italianca Paolini după un nou meci dramatic: România vs. Italia 1-2

  de Dan Lazăr | 17 aprilie 2021, 5:02 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UPDATE. Italia a învins România cu scorul general de 3-1, după ce Mihaela Buzărnescu a cedat disputa Elisabeta Cocciaretto, scor 5-7, 6-7(5), întinsă pe durata a două ore și 44 de minute de joc. România nu mai ajunge astfel la play-off-ul pentru Grupa Mondială I.

  România vs. Italia 1-2 după primele trei meciuri din cadrul Billie Jean King Cup, Gabriela Ruse dispunând, în primul meci al zilei de sâmbătă, de Jasmine Paolini, scor 1-6, 6-3, 6-4, după două ore și 37 de minute de joc intens.

  Sub privirile lui Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, bucureșteanca s-a jucat cu inimile fanilor tenisului românesc, revenind de la 0-1 la seturi și frunctificând a treia minge de meci. Românca a avut nu mai puțin de 11 duble-greșeli, dar și 6 ași.

  Ruse a câștigat în 2017 turneul ITF de la Arad, în proba de simplu, pe zgura de la Arad reușind, cu doi ani înainte, primul trofeu din cariera de senioare, în proba de dublu, alături de Jaqueline Cristian.

  Al patrulea meci de la Cluj-Napoca le va avea ca protagoniste pe Mihaela Buzărnescu (137 WTA) şi Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), iar în al cincilea ar urma să se confrunte echipele Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse şi Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.

  Dan Lazăr (Cluj-Napoca)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.