sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zece etape de suspendare pentru Irimia! Vezi ce amendă a luat!

  de Lucian Dănilă | 22 mai 2014, 11:47 PM | Sport

  0

  Şoimi Pâncota va ataca promovarea în liga secundă fără unul dintre cei mai experimentaţi jucători din echipa antrenată de Dan Cuedan, portarul Cristian Irimia. Goalkeeper-ul Pâncotei a fost aspru sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF pentru gestul din finalul jocului cu Ineu!

  Zece etape de suspendare şi 1.200 de lei amendă este pedeapsa lui Irimia pentru faptul că a tras la răspundere arbitrii de la partida Ineu – Pâncota, încheiată la egalitate, scor 1-1.  Astfel, Dan Cuedan se cede nevoit să apeleze la Păşcălău, sau la al treilea portar, Nica, pentru ultimele patru etape ale eşalonului al treilea.

  Pâncota, liderul seriei, primeşte vizita celor de la Oşorhei, în timp ce la Sebiş se joacă duelul urmăritoarelor în lupta pentru promovare: Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir! „Jucăm împotriva tuturor”, spune antrenorul Dan Cuedan, asta în timp ce primarul Sebişului, Gheorghe Feieş, speră ca echipa în care a investit tot oraşul să redevină lider după etapa de vineri!

  Cugirul vine la Sebiş fără Adrian Cârstean și Eduard Schuller, suspendaţi pentru trei etape de FRF. Ambii au luat cartonaș roșu la Baia Mare etapa trecută și astfel aceștia vor lipsi de la duelurile cu Național Sebiș de vineri, Șoimii Pâncota de marțea viitoare și CS Ineu de peste o săptămână.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.