Ionuț Popa a preluat banca Șoimilor Pâncota! Cuedan și-a dat demisia

  de Lucian Dănilă | 2 March 2015, 3:18 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Șocul acelui 0-4 din meciul cu Unirea Tărlungeni s-a răsfrâns asupra băncii tehnice a grupării Șoimii Pâncota. Dan Cuedan, cel care a promovat Șoimii Pâncota din liga a treia în Liga a 2-a, și-a reziliat de comun acord contractul cu clubul.

  Pavel Piroș, președintele grupării din Podgorie, a dorit păstrarea lui Cuedan, dar acest lucru nu a coincis și cu dorința primarului Iosif Retter. În cele din urmă câștig de cauză a avut ultimul, iar oficialii din Pâncota au căutat antrenor. L-au găsit repede în persoana celui mai cunoscut antrenor arădean în activitate, Ionuț Popa.

  „Mister” a condus antrenamentul din această după amiază, el semnând un contract valabil pentru 4 luni cu clubul, urmând a se renegocia în vară o eventuală prelungire.

  Ionuț Popa are mai multe promovări în prima ligă cu echipe ca UTA, FC Bihor, Jiul Petroșani sau CS Mioveni, dar a activat timp de cinci sezoane și ca antrenor la Poli Iași în prima ligă. În sezonul trecut, Ionuț Popa a fost director tehnic al echipei Național Sebiș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.