sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Zahăr și hârtie igienică! De atât mai avem bani, incapabililor

  de Mihai Todoca | 30 ianuarie 2022, 6:11 PM | Blogul Special Arad

  1

  Atât. Atât mai putem să adăugăm în lista de cumpărături după ce plătim facturile la gaz și curent. Un kil de zahăr, ca să îndulcim cafeaua de dimineață, și hârtie igienică pentru cafeaua de după, înțelegeți, desigur, pentru ce.

  Atât se mai poate. Nu mai spunem de carburanți, de taxe și impozite, de o pâine sau un salam care să aibă mai puțin de 37 de E-uri.

  Noi, ca cetățeni, am ajuns să plătim facturile emise de marile companii, după ce politicienii care ar trebui să ne reprezeinte au căzut la examenul de maturitate.

  Dacă noi ca cetățeni, greșim la locul de muncă, plătim tot noi. Dacă greșesc politicienii, plătim toți! Și plătim de ne bate vântul prin buzunare, în timp ce politicienii sunt preocupați de emisiuni la televizor sau postări pe facebook.

  Avem puterea de a trece peste toate, dar nu peste sadismul politicienilor de a ne „încărca” lună de lună, cu plata greșelilor lor. Nici unul dintre cei care ar trebui să se ocupe de bunăstarea cetățenilor, nu a ieșit în față și să-și ceară măcar scuze! Să își cumpere o pereche de ouă, să și le monteze și să-și asume eșecurile unei clase politice depășită de tot ceea ce se petrece în jurul ei.

  În timp ce nava se scufundă, îngreunată de sume restante exorbitante, o școală din Timișoara și-a închis porțile și i-a trimis în mediul online. Nu din cauza prezenței unui focar de Covid, nu, din cauza frigului din clase. De spital nu mai menționez. A ajuns o rușine națională, iar ei toți, politicienii, sunt de rahat. Măcar mai avem hârtie igienică.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Adica vrei sa spui ca politrucii ar fi de vina?
   Dar pe politruci cine-i voteaza sau vrei sa spui ca rezultatele votului nu corespund vointei reale a alegatorilor? Daca da, de ce?
   Care este mecanismul care incurajeaza prostia si smechereala flagranta? Cum se face ca sefii de partide iau decizii care duc inclusiv partidul (pe care cica il conduc) la scoruri jenante – vezi sondjul din care rezulta ca PNL are 17% si USR 10%?
   Ce-l determina pe Falca, Bilcea si pe altii sa faca in asa fel ca sa devina irelevanti politic? Doar prostia lor? Nu cred. Poate faptul ca organizatiile locale sunt sacrificate in lupta interne la centru? Poate. Totusi n-am auzit politruc local sa isi arate nemultumirea. Vad local doar festivism de carton, taiat de panglici, aparitii pe fb goale de continut, aparitii publice ale politrucilor langa niste persoane cu realizari clare, aplaudaci jenanti si o gramadfa de critici consistente la adresa prestatiilor politrucilor locali.
   Care este cauza pentru care PNL si USR aleg sa se sinucida?
   Care sunt mecanismele care fac din penelisti si useristi cei mai mari agenti electorali ai AUR?
   Ce ar trebui facut? Cui ii revin obligatii?
   Populatia in afara rolului de vaca de muls mai are vre-un sens?
   Tie iti seamana a democratie? Unde este problema si care ar fi solutiile?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.