luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Yahoo! are o nouă platformă dedicată filmelor

  de Special Arad | 16 mai 2014, 5:20 PM | Social Media

  0

  Grupul american Yahoo! a lansat, joi, o revistă online consacrată cinematografiei, după ce a scos deja pe piaţă publicaţii similare consacrate tehnologiei şi gastronomiei, scrie Realitatea.net.

  „Oamenii devorează filme pe telefoanele, tabletele şi computerele lor”, a subliniat, pe un blog al grupului, Josh Wolk, care lucrează pentru noua revistă. „Yahoo! Movies are locul său pe aceste suporturi, cu trailere, dezvăluiri din culise şi galerii foto de la ceremoniile de premiere şi de pe covorul roşu”, a adăugat el.

  Josh Wolk spune că noua revistă va oferi cititorilor şi articole redactate de diverşi critici de cinema, interviuri cu vedete de la Hollywood, precum şi transmisiuni în direct ale marilor evenimente din industria cinematografică.

  Revistele online par să facă parte din strategia pe termen lung a grupului Yahoo!.

  În ianuarie, Yahoo! a colaborat cu câteva vedete din muzică şi televiziune pentru lansarea primelor două reviste online ale sale, centrate pe tehnologie şi pe gastronomie. Cu ocazia Salonului de produse electronice de la Las Vegas, directorul general al grupului, Marissa Mayer, a lansat atunci cu mare pompă revistele Yahoo! Food şi Yahoo! Tech.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.