www.vioricadancila.ro, în proces. Domeniul web a fost înregistrat de o persoană fizică

  de - | 22 September 2019, 4:11 PM | Naţional

  0

  Domeniul care poartă numele candidatului PSD la alegerile prezidențiale din această toamnă, www.vioricadancila.ro, face obiectul unui proces.

  O persoană fizică a înregistrat acest domeniu înainte ca el să fie rezervat de PSD sau Viorica Dăncilă.

  Potrivit agenției de știri Mediafax, un proces intentat de PSD și liderul acestuia, Viorica Dăncilă, a fost deschis pe 2 septembrie la Tribunalul București împotriva furnizorului de găzduire a domeniilor de internet Romarg SRL și Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică-ICI București.

  Primul termen dat de judecători pentru procesul privind domeniul vioricadancila.ro este în data de 9 octombrie. Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale 2019 va începe pe 12 octombrie şi se va încheia pe data de 9 noiembrie.

  După cum arată datele pe ROTLD.RO, domeniul a fost înregistrat pentru 1 an de zile pe data de 7 iunie 2019. Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu caracter personal 2016/679 (GDPR), datele cu caracter personal al persoanelor fizice nu se publică, astfel încât nu este cunoscută identitatea persoanei care a rezervat domeniul înaintea PSD și a candidatei Viorica Dăncilă.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.