www.vioricadancila.ro, în proces. Domeniul web a fost înregistrat de o persoană fizică

  de - | 22 septembrie 2019, 4:11 PM | Naţional

  0

  Domeniul care poartă numele candidatului PSD la alegerile prezidențiale din această toamnă, www.vioricadancila.ro, face obiectul unui proces.

  O persoană fizică a înregistrat acest domeniu înainte ca el să fie rezervat de PSD sau Viorica Dăncilă.

  Potrivit agenției de știri Mediafax, un proces intentat de PSD și liderul acestuia, Viorica Dăncilă, a fost deschis pe 2 septembrie la Tribunalul București împotriva furnizorului de găzduire a domeniilor de internet Romarg SRL și Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică-ICI București.

  Primul termen dat de judecători pentru procesul privind domeniul vioricadancila.ro este în data de 9 octombrie. Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale 2019 va începe pe 12 octombrie şi se va încheia pe data de 9 noiembrie.

  După cum arată datele pe ROTLD.RO, domeniul a fost înregistrat pentru 1 an de zile pe data de 7 iunie 2019. Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor cu caracter personal 2016/679 (GDPR), datele cu caracter personal al persoanelor fizice nu se publică, astfel încât nu este cunoscută identitatea persoanei care a rezervat domeniul înaintea PSD și a candidatei Viorica Dăncilă.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.