WWF a lansat BearFlix, primul serviciu de streaming despre urșii orfani din România

  de - | 25 May 2021, 2:51 PM | Animal Special | Naţional

  0

  (foto: WWF Romania)

  Organizația non profit World Wide Fund for Nature România a creat BearFlix, primul serviciu de streaming care îți permite să vezi urșii în mediul lor natural, scrie Aleph News.

  În muntii Hășmaș, organizația a construit Centrul de Reabilitare Bear Again, unic in Europa, unde acum sunt 27 de ursuleți orfani.

  Alina Moldovan s-a ocupat de platformă și îți spune că poți alege între trei tipuri de abonament; de 5, 10 și 20 de dolari.

  „Este free, noi încurajăm oamenii să le plătească pentru a putea susține puii de la orfelinat. Procesul de reabilitare este de 2 ani. În fiecare an avem două generații. Din cauza defrișărilor, ursoaica se sperie fuge și ei nu pot ține pasul”, a explicat Alina Moldovan, coordonator Fundraising WWF-România.

  Bearflix are deja 300 de abonați din toată lumea.

  Sursa: alephnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.