Workshop despre „Limbajul trupului în viața sentimentală și în afaceri” la Arad

  de Special Arad | 8 octombrie 2014, 11:20 AM | Business | Știri Arad

  0

  Pe 18 și 19 octombrie, Suada Agachi – trainer și fondator al proiectului „Tainele Feminității” din Timișoara – va aduce la Arad, la Horia Business Center (Str. Horia, nr. 7), două workshop-uri despre arta gesturilor feminine, limbajul trupului și comunicarea nonverbală… exclusiv pentru femei.

  Tema zilei de 18 octombrie (de la ora 12 la 19) va fi „Secretul gesturilor în afaceri – Descifrarea și interpretarea limbajului trupului”, iar pe 19 octombrie (între orele 11-19), „Limbajul trupului în viata sentimentală. Tehnici de descifrare a gândurilor și emoțiilor”.

  Femeile care vor participa la dezbatere au promisiunea organizatorilor că vor învăța „cum să devină irezistibile în fața oricărui bărbat”, pentru că le vor fi dezvăluite lucruri neștiute despre „arta seducției” și „limbajul trupului”.

  „Femeile folosesc mai mult decât bărbaţii mesajele nonverbale. Empatia este o calitate feminină, femeile fiind mai receptive la dimensiunea nonverbală a limbajului, interpretând firesc mimica feței şi mişcările trupului. Femeile au conexiuni mai complexe între cele două emisfere cerebrale, ceea ce duce la o informaţie prelucrată mai rapidă decât în cazul bărbaţilor”

  Temele workshop-ului:
  – Conștientizarea semnalelor nonverbale
  – Descifrarea și interpretarea gesturilor
  – Chipul care te trădează
  – Puterea ocultă a mâinilor
  – Limbajul trupului la interviu
  – Limbajul trupului la locul de muncă
  – Comunicarea nonverbală în business
  – Mesaje care se pot transmite interlocutorului prin gesturi
  – Instrumente de descifrare a gândurilor și emoțiilor
  – Metode de identificare a tipologiei individului
  – Dezvoltarea intuiției
  – Descifrarea gesturilor masculine (mimica, poziția corpului, mâini, picioare)
  – Gesturi și posturi feminine
  – Arta flirtului
  – Charisma – arma femeilor istețe
  – Seducția feminină
  – Care sunt gesturile și posturile cu care atragi sau respingi un partener
  – Cum emiți semnale nonverbale către partener
  – Care este secretul relațiilor de lungă durată și al căsniciilor fericite?

  „Cercetătorii au ajuns la concluzia că până în 2020 un sfert dintre femeile din țările civilizate vor fi singure, pentru că rata divorțurilor a ajuns deja la 50%”, spune Cristina Suciu, organizatorul workshopului în Arad.

  „Pentru o femeie, gesturile sunt adevăratele veşminte şi obiecte de podoabă. Pe vremuri, femeile acordau o mare atenţie felului cum se manifestau şi cum trimiteau mesaje nonverbale unui bărbat, pentru a-i atrage atenţia sau pentru a-l cuceri. Dacă astăzi femeile acordă foarte mult timp folosind cuvintele pentru a comunica unui bărbat tot ceea ce ele îşi doresc, pe vremuri femeile ştiau cum să se exprime prin gesturi feminine, mimica şi limbajul trupului”, scrie în descrierea proiectului „Tainele Feminității”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.