marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Goodwill Consulting și NOD au adus la Arad conferința „Finanțări pentru mediul privat 2023” | Video

  de Special Arad | 26 aprilie 2023, 6:04 PM | Advertorial | Business | Recomandările editorilor

  0

  Miercuri dimineața, la Hotel Continental, compania Goodwill Consulting din Cluj-Napoca și Network One Distribution (NOD) din București au susținut o conferință despre principalele programe de finanțare dedicate mediului privat în anul 2023, oferind detalii prețioase în business și răspunsuri la întrebările potențialilor beneficiari.

  Răzvan Gălățan, director operațional al companiei Goodwill Consulting și Mădălin Timiș, Academy Manager la Network One Distribution, au oferit antreprenorilor arădeni informații despre cele mai noi și eficiente programe de finanțare din fonduri nerambursabile, Digitalizare IMM, Programul Regional Vest, Planul Național Strategic 2023-2027 și Programul Tranziție Justă, astfel încât participanții să poată lua cele mai bune decizii de afaceri în următoarele luni.

  Evenimentul a atras un număr mare de participanți din mai multe domenii de activitate din municipiul și județul Arad și, nu în ultimul rând, cu această ocazie au fost prezenți la Arad și reprezentanți ai unor companii de renume global din industria tehnologiei, cum ar fi AMD, Asus, Dell, HP, Lenovo și Microsoft, ale căror produse de ultimă generație au fost prezentate succint, în cadrul conferinței, de Mădălin Timiș de la Network One Distribution, urmând ca în timpul mesei de după, oferită participanților de către organizatori, reprezentanții companiilor IT menționate, precum și reprezentanții Goodwill Consulting și Network One Distribution, să ofere informații suplimentare celor interesați de implementarea acestor servicii disponibile pe piață.

  „În primul rând, mă bucur că am reușit să avem o sală plină de antreprenori și la Arad. Este foarte multă lume interesată de fonduri nerambursabile în acest moment și este un moment propice, pentru că anul 2023 va fi un an cu foarte multe lansări, cu foarte multe oportunități și am prezentat astăzi de la oportunități de digitalizare la oportunități de realizare în lucrări de construcții, achiziție de echipamente în diverse domenii în mediul urban, după care am discutat despre toate axele care vor veni pe zona agricolă, vom avea lansări în zootehnic, pomicol, utilaje agricole în sistemul vegetal, am vorbit despre partea de irigații și programul care vine special pentru irigații și, nu în ultimul rând, am discutat despre Fondul de modernizare, despre dezvoltarea de parcuri fotovoltaice și despre partea de fabrici de reciclare și dezvoltarea de linii prin care să colectăm, să procesăm, să transformăm în deșeuri materie secundară, iar ulterior într-un produs”, ne-a declarat Răzvan Gălățan, director operațional Goodwill Consulting.

  „Ecosistemul partenerilor NOD pune la dispoziție absolut toate soluțiile IT eligibile pentru Programul Digitalizare IMM. Un lucru foarte pozitiv pe care l-am văzut și la Arad este implicarea tuturor celor prezenți și anume faptul că toți vin deja cu o idee, despre ceea ce își doresc să facă, [la această] conferință în cadrul căreia – sau întâlnire în cadrul căreia – cunosc și oamenii care să-i ajute pentru această digitalizare, scopul fiind dezvoltarea afacerii fiecăruia”, a declarat pentru Special Arad Mădălin Timiș, Academy Manager la Network One Distribution.

  Conferința organizată la Arad de Goodwill Consulting și NOD face parte dintr-o serie de evenimente în țară pe aceeași temă, orașele vizitate până acum fiind Brașov, Iași, Toplița, Pitești și Craiova, următorul pe listă fiind Hunedoara (mâine, 27 aprilie).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.